VEDRA I NASMIJANA

Nikad nije izgledala bolje: Nina Badrić istaknula vitku figuru u haljinici iz Zare

10.08.2022 u 12:44

Bionic
Reading

Da joj godine idu u prilog dokaz je svaka nova fotografija koja osvane na društvenim mrežama. Nina Badrić izgleda sjajno, osjeća se sjajno te zaista zrači u zadnje vrijeme

Niz sjajnih izdanja pjevačica Nina Badrić nastavila je i u voljenoj Jelsi gdje trenutno odmara. Lijepa 50-godišnjakinja pozirala je vedra i izuzetno dobre volje na biciklu u centru malog mjesta na Hvaru.

Na sebi je imala šarenu mini haljinu na preklop iz svima omiljene Zare koja je istaknula njezinu fantastičnu figuru.

Dio zasluga ide i Nininom novom režimu prehrane koji je uvela prije dvije godine i kojeg se striktno drži. Naime, iz prehrane je izbacila namirnice životinjskog podrijetla, a ponekad se počasti ribom.

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve prehrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život', poručila je Nina uz jednu objavu na Instagramu.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic