JENNIFER LAWRENCE:

Nikad ne bih voljela biti slavna kao Kristen

27.02.2012 u 12:36

Bionic
Reading

Jennifer (21), za koju mnogi kažu da je jedna od najperspektivnijih holivudskih mladih glumica, kaže da ne bi voljela postati planetarno popularna kao Kristen Stewart iz sage 'Sumrak'

Mlada Amerikanka, najpoznatija po ulozi u filmu 'Zimska kost', ima glavnu ulogu u ekranizaciji filma 'The Hunger Games', prema trilogiji književnice Suzanne Collins namijenjene tinejdžerima, pa se već neko vrijeme priča da će Jennifer uskoro  istisnuti Kristen Stewart što se tiče popularnosti.

Jennifer u tom filmu igra Katniss Everdeen, a premijera filma je zakazana za 23. ožujka u SAD-u i Velikoj Britaniji. Glumica se nada da se zbog te uloge neće naći u središtu medijske pozornosti. 

'Kad vidim pod kakvim je povećalom Kristen, odmah pomislim: 'Ne želim biti toliko popularna.' Ne znam kako bih se nosila s tolikom pozornosti medija i javnosti. To je veliko opterećenje', kaže Jennifer. 

Inače, Jenniferin kolega iz filma, Dayo Okeniyi, koji u 'The Hunger Games' igra Thresha, za glumicu kaže da ima sjajan smisao za humor te da ga je cijelo vrijeme nasmijavala na setu.