OSVAJA STILOM

Nikad elegantnija Sandra Perković plijenila pažnju na dodjeli nagrada

26.12.2017 u 17:28

Bionic
Reading

Nagrade najboljim sportašima godine koje 66. put zaredom dodjeljuju Sportske novosti, naša najuspješnija bacačica diska Sandra Perković uveličala je klasičnom i iznimno elegantnom kombinacijom

Šestu godinu u nizu prema izboru Sportskih novosti, najboljom sportašicom godine proglašena je Sandra Perković ostavivši iza sebe europsku prvakinju u streljaštvu Snježanu Pejćić i svjetsku prvakinju u skoku u dalj za osobe s invaliditetom, Mikele Ristoski.

'2017. godina mi je bila godina iz snova, vratila sam naslov svjetske prvakinje, objedinila sam sve tri titule. Volim ovo što radim i kada ispuniš svoj cilj nema sretnije osobe. Dok god bude tako, tu ćete me gledati, mlada sam, imam tek 27 godina. Što se tiče iduće godine, ništa neću obećavati, želim biti ona prava kada dođem na EP', kazala je Sandra prilikom uručenja nagrada.

  • +28
Proglašenje najboljih sportaša Hrvatske u 2017. godini Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Osim sportskim uspjesima i priznanjima za iste, naša najbolja hrvatska atletičarka koristi svaku priliku kako bi istaknula svoju ženstvenu stranu i ljubav prema modi, a na svečanoj dodjeli nagrada sve je zadivila elegantnim izdanjem u bijeloj dolčeviti, sivim hlačama na crtu i parom crnih cipela u špic lakirana odsjaja.

Najnovije izdanje stiže kao sušta suprotnost glamuroznom stajlingu predstavljenom na nedavnoj dodjeli nagrada najboljim sportašima godine prema izboru Hrvatskog olimpijskog odbora.

  • +29
Proglašenje najboljih sportaša u izboru HOO-a Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

U zagrebačkom hotelu Westin Sandra je prošlog tjedna također proglašena najboljom sportašicom, a tom prigodom zablistala je u zavodljivoj haljini svjetlucajućih niti kojom je istaknula novu figuru i servirala pravu dozu seksepila.

Kao mnogo puta dosad, Sandra je odabrala kreaciju njezine omiljene dizajnerice i bliske prijateljice Aleksandre Dojčinović u čijem je društvu ove godine odlučila proslaviti Božić.

'Sandra je oduvijek imala stila jer se, barem ja tako mislim, s tim rodiš.Osjećaj za lijepo ne može u tebi probuditi baš nitko ako prethodno nisi imao dobre temelje za to, tako da ona i ja, ako i razgovaramo o modi, uglavnom dijelimo iskustva jedna s drugom. Sandra je, osim što je jako lijepa žena, jedna od najvećih sportašica svih vremena i ona je ponajprije veliki profesionalac, a onda sve drugo, žena spartanskog duha i to što joj moje kreacije savršeno pristaju samo je još jedan dokaz da Lei Lou pristaje baš svima', izjavila je nedavno dizajnerica Aleksandra Dojčinović kojoj Sandra najviše vjeruje kada je moda u pitanju.

  • +11
Modni stil Sandre Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: tportal