KRALJICA DISKA

Sandra Perković ponovno osvaja izgledom: Dubok dekolte i stajling za pamćenje

21.12.2017 u 10:17

Bionic
Reading

U hotelu Westin održana je dodjela za najbolje sportaše godine, a glavna zvijezda večeri nesumnjivo je bila Sandra Perković. Osim što je ponijela titulu najbolje sportašice, naša najuspješnija atletičarka zablistala je poput prave zvijezde u seksepilnom stajlingu koji je istaknuo njezinu novu figuru

Sandra Perković ima više razloga za slavlje. Osim što je šestu godinu zaredom pobjednica Dijamantne lige u disku, kao i svjetska pobjednica drugi put u karijeri, Sandri je u srijedu dodijeljena nagrada za najbolju sportašicu koju dodjeljuje Hrvatski olimpijski odbor.

U posljednje vrijeme najbolja hrvatska atletičarka koristi svaku priliku kako bi istaknula svoju ženstvenu stranu i strast prema modi, zbog čega sve češće puni modne rubrike.

  • +11
Modni stil Sandre Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: tportal

Sandra je promijenila svoj izgled i stil iz temelja, a mnogi novi izgled lijepe bacačice diska pripisuju sreći na ljubavnom planu. Iako još uvijek nije otkrila ima li istine u tome što ju mediji povezuju s 27-godišnjim rukometašem Jerkom Matulićem, očigledno je to da nikad nije izgledala bolje i zadovoljnije u svojoj koži.

Za dodjelu sportskih nagrada odlučila je još jednom ostaviti sve prisutne bez daha, odjenuvši dugu crnu haljinu sa sjajnim nitima u formi prugica i šišmiš rukavima svoje omiljene dizajnerice i prijateljice Aleksandre Dojčinović.

  • +29
Proglašenje najboljih sportaša u izboru HOO-a Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Sandra je oduvijek imala stila jer se, barem ja tako mislim, s tim rodiš. Osjećaj za lijepo ne može u tebi probuditi baš nitko ako prethodno nisi imao dobre temelje za to, tako da ona i ja, ako i razgovaramo o modi, uglavnom dijelimo iskustva jedna s drugom. Sandra je, osim što je jako lijepa žena, jedna od najvećih sportašica svih vremena i ona je ponajprije veliki profesionalac, a onda sve drugo, žena spartanskog duha i to što joj moje kreacije savršeno pristaju samo je još jedan dokaz da Lei Lou pristaje baš svima', izjavila je nedavno dizajnerica kojoj Sandra najviše vjeruje kada je moda u pitanju.

Elegantna haljina dubokog dekoltea u prvi je plan stavila njezinu vitku liniju i tanašan struk, na kojima je lijepa sportašica naporno radila. Cjelokupnom stajlingu Sandra je dala završni touch visokom lepršavom punđom i odvažnim make up-om, na kojemu je s godinama također poradila, a nedavno je za tportal otkrila što voli istaknuti na sebi kada je u pitanju šminka.