JADRANKA KOSOR PRIZNALA:

Nijedna večer ne prođe, a da mu ne uđem u sobu i dam pusu'

03.12.2012 u 09:26

Bionic
Reading

Bivša premijerka Jadranka Kosor prvi je put javno progovorila o ljubavi prema sinu, tračevima koji su je pratili za vrijeme mandata premijerke, je li zaljubljena te bi li se ponovno udala

'Puno puta sam čula iz kuloara, ali i iz bližih krugova, da bih se trebala vratiti u kuhinju. Odurni trač koji sam čula o sebi vezan je uz moje navodne ljubavnike. Ali istina je puno gora od toga, a to je da dugi niz godina nisam imala nikoga', rekla je Kosor u intervjuu za Red Carpet, dajući naslutiti koliko je nesretna zbog činjenice da, iako okružena gomilom ljudi, nije pronašla nekog za sebe.

Prisjetila se svojih srednjoškolskih dana, ljubavi, natjecala se i za Miss Lipika, kada je kao prva pratilja osvojila stolicu za ljuljanje u kojoj je godinama poslije učila. Rekla je da je u mlađim danima propuštala mnoge zabave, zbog čega joj je danas žao. Kada je osvojila titulu prve pratilje, bila je izrazita crnka za kojom su patili mnogi muškarci, no ona je, kako kaže, to tek kasnije saznala i žao joj je zbog toga jer je mislila da je nitko ne primjećuje.

Bez obzira na sve, vjeruje u brak iako se dva puta razvodila. Iz drugog braka dobila je sina Lovru. 'Reći ću nešto, a Lovro će se sigurno jako naljutiti ako to bude vidio. Ako je doma u vrijeme kad idem spavati, nijedna večer ne prođe, a da mu ne uđem u sobu i dam mu pusu u čelo', priznala je iskreno.