UVIJEK IN

Nije odoljela: Anita Dujić isprobala veliki ljetni trend oko kojeg su mišljenja podijeljena

20.04.2021 u 09:57

Bionic
Reading

Iako smo već poprilično zakoračili u proljeće, zima se još ne da, no usprkos nižim temperaturama primjerenijem tom razdoblju, lijepa Anita Dujić Broadfoot nestrpljivo je isprobala neke nadolazeće trendove

Jedna od nekad naših najtraženijih manekenki, koja se posljednjih nekoliko godina bavi dizajniranjem nakita, uvijek je besprijekorno odjevena i u korak s trendovima.

Svoje je brojne fanove na društvenim mrežama počastila najnovijom objavom pozirajući u vrlo trendi kombinaciji.

Zgodna brineta, koja sa suprugom Duncanom Broadfootom odgaja dvogodišnju kćerkicu Lily, pokazala je look u kojem su u prvom planu neobične natikače, japanke na petu.

Riječ je o jednom od najvećih proljetno-ljetnih trendova koji se već prošle sezone počeo sramežljivo pojavljivati, no ove će godine, kako najavljuju modni znalci, biti apsolutni hit.

  • +3
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Ovaj trend bio je u središtu pozornosti početkom 2000-ih, a zatim je netragom nestao.

Lijepa Anita crne je natikače kombinirala s crnim hlačama s modernim rasporcima na krajevima nogavica i sivim sakoom, a dugu kosu stilizirala je u sitne kovrče retro stila.

Velike sunčane naočale zaokružile su ovaj dnevni look.

Inače, za svog partnera i oca kćeri Anita se nedavno i udala, pa se sada više ne preziva Dujić, već Broadfoot, a upravo je o svemu tome progovorila pred kamerama IN magazina. Prvo što je otkrila to je da je svoj zaručnički prsten - redizajnirala.

'Bilo je jako posebno, drugačije. Nešto što ćemo sigurno prepričavati djeci i unucima, vjenčanje usred pandemije na kojem je bila samo šačica najužih ljudi. Bila sam jednim dijelom tužna jer moji nisu mogli doći, nisu mogli putovati, a bilo mi je posebno emotivno kad sam došla pred kapelicu i kad su svirale gajde. Baš je bilo jako romantično', rekla je Anita.