VJEČITI JEANS

Hvatajte bilješke; ovako chic Francuskinje nose traperice ovoga proljeća

20.04.2021 u 06:43

Bionic
Reading

Traperice su nesumnjivo modni klasik koji je uvijek na vrhu popularnosti, neovisno o trendovima, pa fashionistice ne mogu zamisliti kombinacije bez komada od denima koje god godišnje doba bilo u pitanju

Skinny traperice polako ustupaju svoje mjesto udobnijim inačicama poput mom jeansa, boot cut krojeva, baggy modela ili najvećih modnih povratnica ove sezone - trapezica.

Bez obzira za koji se trend odlučili, bitno je da se dobro osjećate u njima, a ako ste u potrazi za novim trapericama, ovoga proljeća inspirirajte se fantastičnim kombinacijama koje su osmislile uvijek sjajno odjevene Francuskinje.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Francuski chic vječna je modna inspiracija kojoj se trendseterice rado vraćaju.

Nadahnute street style kombinacije viđene na ulicama francuskih gradova, osobito Pariza, oduševit će zaljubljenice u modu i zasigurno dati još poneku ideju za to kako kombinirati traperice.

Klasika na suvremen način s prepoznatljivom nonšalantnošću uvijek sjajno izgleda, a Francuskinje su doista 'diplomirale' po tom pitanju. Iako nam se katkad čini da su samo izvukle neke stvari iz ormara, to baš i nije tako jer se radi o pomno osmišljenim kombinacijama.

Evo nekoliko ideja koje smo pronašli na instagramskim profilima najpoznatijih francuskih influencerica poput Camile Charriere, Jeanne Damas, Sabine Socol...

Traperice + traper košulja

Traperice + bijela košulja

Traperice + statement top

Traperice + kratki top