IVANA MIŠERIĆ

Nije mi strana ideja otići izvan zemlje

07.05.2014 u 19:15

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Ivana Mišerić otkrila je niz zanimljivosti o svojoj karijeri, privatnom životu te planovima za budućnost

'Vidim se kako ću dočekati penziju na radiju. Zarazan je. Na radiju se osjećam slobodno. Volim razgovarati sa slušateljima, čuti što ih brine ili muči, pa im u konačnici i pomoći', otkrila je Ivana Mišerić u intervjuu za 24sata


Počela je kao TV novinarka, no ubrzo je s televizije prešla na radio – pet godina je bila na Anteni Zagreb, a sada je na Otvorenom gdje od šest do 10 vodi jutarnju emisiju. 'Prije sam spavala do kasno, najmanje do devet. Sad se budim i vikendima prije šest kao sova, a moj dečko spava', otkrila je o promjeni svog bioritma.

S proljećem se uhvatila novog projekta – ambasadorica je glazbenog festivala Ultra Europe koji će se održati u Splitu od 11. do 13. srpnja. Ivana će biti domaćin brojnim glazbenim zvijezdama s kojima će raditi intervjue.

Prati je status 'vječne studentice novinarstva', no to će, kaže, nastojati ubrzo promijeniti, ponajviše kako bi razveselila mamu.

Iako se zaručila i vjeruje da će se vjenčati iduće godine, ne razmišlja o majčinstvu. 'Nisam spremna za dijete. Ako se dogodi, dobro. Ali nekako, kada me pitate gdje ću biti za deset godina, nije mi strana ideja da jednog dana odemo izvan zemlje. Možda s djetetom, a možda i bez njega', zaključuje Ivana.