MARTINA VRBOS:

'Nije istina da se udajem, nemam to ni u planu'

08.03.2010 u 09:54

Bionic
Reading

Pjevačica je u razgovoru za tportal otkrila da nije istina to da se udaje za svog sadašnjeg dečka. Nisu se zaručili, a kamoli planirali vjenčanje, naglasila je Martina koja ne zna ni hoće li Branimir biti taj s kojim će provesti ostatak života

Proteklog tjedna objavljeno je da se Martina Vrbos udaje za svog dečka Branimira Medića Medu. Pjevačicu smo sreli u Opatiji gdje je nastupala s pjesmom Ti i ja te pokušali saznati detalje o njenoj svadbi.

'To mi je baš zanimljivo, piše se da sam najavila vjenčanje, a uopće ne znam da se želim udati. Uvijek povlače nekakve priče koje su izvučene iz konteksta. U vezi smo četiri godine, ali još uvijek se nismo ni zaručili, a kamoli planirali vjenčanje', ispričala nam je Martina te dodala: 'Na kraju, ne znam hoće li on biti taj dečko koji će mi staviti prsten na ruku.'

'Ne da mi vjenčanje sada ne pada na pamet, nego mi uopće ne pada na pamet', rekla je još Martina, čiji dečko nije došao u Opatiju jer se ne voli medijski eksponirati.

     

'On radi, tako da nije došao, ali mislim da će mu u svakom slučaju biti ugodnije gledati me doma iz kauča, jer on nije osoba koja voli naslikavanja i medijsku pažnju', ispričala je Martina, čiji dečko radi kao trener u teretani, a po zanimanju je nutricionist. Vrbos ga je nagovorila da se fotografira s njom za Story, kada su ga skinuli do pasa.

'Ja sam svima rekla da je moj dečko jako zgodan. Skinuli su ga za Story, čime nije bio oduševljen, samo je jadan stajao, a ja sam mu rekla - bolje da skinu tebe nego mene', zaključila je vrckava pjevačica.

Vrbos: Pitajte zašto nisam ušla u finale Dore

Martinu smo sreli i dan nakon polufinala, kada nam je vidno ogorčena rekla da je trebala ući u finale.

'Bila sam prva ispod crte, to boli i smatram da sam trebala proći dalje. Ne znam otkuda sada to da gledatelji glasaju, pa toga prije nije bilo, baš bih htjela da vi novinari pitate na konferenciji za medije uoči finala zašto ja nisam prošla. Pomirit ću se s tim, ali smatram da sam imala svjetsku haljinu koju mi je dizajnirao Juraj Zigman, a i cijeli je nastup izgledao vrlo moderno. Smatram da bi to u Europi dobro prošlo', rekla nam je Martina koju smo sreli u Opatiji jutro nakon poraza.

     

Vrbos se natjecala s pjesmom 'Ti i ja' koju je napisala za Ivora Vucelića kada je htio da Martina otpjeva njegovoj djevojci Miji Kovačić pjesmu da bi joj pomoću stihova pokazao koliko je voli. I Mija Kovačić je trebala doći u Opatiju.

'Evo baš sam na telefonu s Mijom i očekujem da će doći svaki trenutak', kazala je Martina, no Mija se nije pojavila.

S obzirom da joj je pjesma loše prošla, a prijateljica nije mogla doći da je podrži, Martini će ova Dora zasigurno ostati u lošem sjećanju. Kada je čula da nije prošla u finale, ljutito se pokupila iz green rooma