NEOBIČNO IZDANJE

Nicole Kidman u ovakvom izdanju još nismo vidjeli: Snimljena s misterioznim povezom na očima koji joj je otežao kretanje

06.07.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Australska glumica Nicole Kidman snimljena je nakon probe u ateljeu vodećeg dizajnera Balenciage tijekom Tjedna mode koji se održava u Parizu. Pažnju je ukrao neobičan detalj na njezinom licu, zbog kojeg je otežano i uz pratnju hodala do automobila

Da modna kuća Balenciaga kreira sve samo ne obične modne detalje, već smo se nebrojeno puta uvjerili na primjeru Kim Kardashian, a slavni francuski brend ponovno je pokazao svoju moć pomicanja granica.

Kao jednu od svojih novih zaštitnih lica uzeo je Nicole Kidman, a ona je nakon probe u pariškom ateljeu snimljena s neobičnim pokrivalom na očima.

Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nešto nalik povezu od plastike slavnoj je Australki zasmetalo pri kretanju pa je trebala pomoć zaštitara oko sebe, a u jednom je trenutku čak i podigla masku kako bi vidjela kamo korača. Na sebi je osim toga imala izuzetno široke svijetle traperice, nešto u čemu je nemamo često prilike vidjeti, te pripijenu majicu od lycre.

Osim toga, nosila je Balenciaginu torbicu za kojom već mjesecima vlada pomama među trendsetericama.