STREET STYLE POSLASTICA

Yeezy, Gap i Balenciaga udružili snage: Ovako izgledaju komadi iz najiščekivanije modne kolekcije, a znamo i cijene

23.02.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Dugo očekivana modna suradnja između američkog brenda Gap, Yeezy brenda Kanye Westa i modne kuće Balenciaga konačno je otkrivena

Modni projekt službenoga naziva Yeezy Gap Engineered by Balenciaga okuplja svjetski poznatog repera i kreativca te trenutno najpoželjniji brend visoke mode na svijetu i to kroz suradnju s poznatim američkim modnim brendom.

Kolekcija - za koju Highsnobiety izvještava da će jednom kada bude lansirana biti dostupna za kupovinu na stranicama modne trgovine Farfetch - uključuje osam komada, među kojima su Gap majice s logotipom u crvenoj, tamnoplavoj, sivoj i bež boji. Tu su i majice hoodie s logotipom u raznim verzijama, kao i par hlača, prvi predstavljeni u Yeezy Gap kolaboraciji.

Komadi iz nove kolekcije su već u prodaji, a u fotogaleriji možete pronaći i cijene (s uključenim porezom i carinom za Hrvatsku).

  • +3
Yeezy Gap Engineered by Balenciaga Izvor: Promo fotografije / Autor: Yeezy Gap Engineered by Balenciaga

Inače, komadi iz Westove debitantske kolekcije za Gap, poput majice hoodie i lakirane jakne, prodavali su se za 600, odnosno nešto manje od dvije tisuće kuna, da bi im cijena očekivano skočila na stranicama za preprodaju.