SOPHIE TURNER

Ni zvijezda 'Igre prijestolja' ne može odoljeti ovom omraženom modnom trendu

22.08.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Kada se ne nalazi na crvenom tepihu, britanska glumica Sophie Turner, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Sanse Stark u hit seriji 'Igra prijestolja', ne boji se modnih promašaja

Modni stil zvijezde 'Igre prijestolja', kada ne obavlja glumačke dužnosti, oduvijek uključuje ležerne odjevne komade, a posljednjih dana svoja svakodnevna izdanja voli začiniti kontroverznim trendom u znaku kombinacije gumenih natikača i čarapa.

  • +2
Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sa suprugom, glazbenikom Joe Jonasom Sophie Turner trenutno se nalazi u New Yorku, a sudeći po nekoliko viđenih izdanja itekako je prigrlila trend o kojem modna javnost ima podijeljena mišljenja.

Usprkos svojoj ljubavi prema ležernijim izdanjima, Sophie Turner, kada to želi, zna se itekako dotjerati. Na nedavnoj, tematskoj proslavi suprugova 30. rođendana, zvijezda 'Igre prijestolja' zablistala je u zavodljivoj crnoj haljini s potpisom brenda Alexandre Vauthier i zlatnim sandalama, a u istoj haljini godine 2016. na oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair ugledana je pop zvijezda Taylor Swift.