HRVATSKI TOP MODEL

Ni skok s nebodera Anitu nije spasio od ispadanja

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.03.2017 14:53
  • Objavljeno 07.11.2010 u 22:20
Anita

Anita

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo

Hrabro hodanje po okomitoj fasadi zgrade, drastični makeover i seksi hod s teškim anđeoskim krilima na leđima nisu bili dovoljni Aniti i Ivi da nastave daljnje natjecanje
RTL promo

RTL promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo

Nakon epizode na Hvaru, djevojke su se vratile u Zagreb i saznale da ih očekuje važan casting za revije Dove Fashion.hr-a na kojem trebaju pokazati i testirati sve što su dosad naučile. Tek su tri djevojke zadovoljile na castingu. Dizajnerica Ana Marija Ricov odabrala je Rafaelu, Igor Galaš Anđelu, a Aleksandri Dojčinović svidjela se pak Mada. Nikolina koja je ranije odabrana kao zaštitno lice Fashion.hr-a nije odabrana za revije jer je procijenjeno da još nije spremna za modnu pistu.

Odabrane djevojke uskoro su imale priliku uživo vidjeti i osjetiti na vlastitoj koži kako to izgleda na pravoj reviji. Mada je bila oduševljena svojim nastupom na reviji, zadovoljni su bili i Tihana i Saša, a pohvale je dobila i Rafaela. Anđela je pak toliko oduševila dizajnera Igora Galaša da ju je odabrao za počasni defile. Nikolina je pak imala zadatak za vrijeme revije stajati u velikoj staklenoj kocki. 'Izgledala je kao živa lutka', oduševljeno su komentirale ostale djevojke koje su došle iz publike bodriti odabranu četvorku.

Idućeg dana Saša ih je posjetio u kući i najavio im je novi makeover, puno drastičniji i dramatičniji nego što je bio prvi. Djevojke su s velikom neugodom primile tu vijest, no hrabro su krenule na zadatak. Bile su vrlo nepovjerljive, atmosfera u salonu je bila na rubu suzu. Anita, koju je prvi put snašla drastična preobrazba, isprva je bila neutješna najavljenom promjenom boje kose, no ipak se prepustila frizerima. Kada je prvo bojanje završeno, bila je šokirana onim što je vidjela: žuta boja izazvala je suze, no frizeri su nastavili s bojenjem, pa je na kraju bila oduševljena novom pepeljasto plavom bojom. Andrea je bila toliko šokirana šišanjem da joj se, kako je sama rekla, počelo vrtjeti u glavi, no rezultat ju je ipak ugodno iznenadio, osobito zato što je dobila puno pohvala na račun nove frizure. I Nikolina je na koncu bila oduševljena novim šiškama.

Idući zadatak bilo je snimanje na trampolinu. Cure su oduševljeno prihvatile zadatak, a uskoro su se uvjerile da ipak nije toliko lak kako im se učinio na prvi pogled. Nikolina se je najlošije snašla, a fotografkinja Mare Milin nikako nije mogla izmamiti osmijeh od nje, dok ju je Andrea osvojila svojim vratolomijama na trampolinu. Pohvale je dobila i Mada.

No kako se ne bi previše opustile nakon ovako zabavnog zadatka, Saša im je za sutra najavio novi izazov. Sljedeći zadatak bio je znatno dramatičniji od svih dosad. Djevojke su trebale pobijediti strah i hrabro se spustiti s vrha jednog zagrebačkog nebodera hodajući po fasadi. U tome su im pomagali dečki iz Gorske službe spašavanja. Prva se s izazovom morala suočiti Andrea, a nakon kraćeg nagovaranja i uvjeravanja da će biti sve u redu, hrabro se spustila sa zgrade. Slijedile su je zatim i druge cure. Ela nikako nije mogla prebroditi svoj strah od visine, no napokon je uz suze ipak krenula prema tlu i uspješno se spustila. Zadnja je bila Anita kojoj je najteže pao zadatak, ali ga je ipak uspjela izvršiti, pa čak i najbolje pozirati putem prema zemlji.

Osam djevojaka za kraj je moralo još jednom prošetati pistom ispred strogog žirija i pokazati se u vrlo oskudnim krpicama. Odjevene tek u minijaturno donje rublje i s improviziranim anđeoskim krilima krenule su pokazati na pisti što znaju i mogu. Prva je izašla Rafaela koju je jako iznenadila težina krila na leđima s kojom se jedva nosila. Ni drugim curama nije bilo puno lakše nositi krila i zadržati anđeoski osmijeh. Nikolina je pokleknula pod teretom i gotovo odustala od zadatka, makar i po cijenu da odustane od daljnjeg natjecanja, ali se je na nagovor Vanje ipak odvažila i krenula. Nakon 'anđeoske', djevojke su trebale pokazati i svoju 'vražju' stranu. 'Lakše je biti vrag nego anđeo', komentirale su cure nakon obavljenog zadatka. Najuvjerljivija vražica bila je Mada.

Na kraju emisije ostalo je još samo proglasiti najbolje, ali i one koje će se oprostiti od daljnjeg natjecanja. Ovaj put su čak dvije kandidatkinje napustile show. Odabir je pao na Ivu. 'Sa svojom visinom Iva nije mogla konkurirati, jednostavno to više nismo mogli ignorirati', rekao je Saša objašnjavajući odluku žirija. Osim Ive, show je napustila i Anita. 'Trudila si se, ali nije bilo dovoljno', rekla je Vanja ispraćajući je. 'Napokon smo došli u fazu da smo se riješili dječjih bolesti i da se napokon možemo baviti modom', komentirao je za kraj Saša Joka.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi