LJETNI KLASIK

Ni Meghan Markle nije odoljela natikačama koje obožavaju modne ovisnice

15.05.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon kraljevske krunidbe, kojoj nije prisustvovala, i rođendana sina Archieja, Meghan Markle uočena je u društvu princa Harryja na ulicama Santa Barbare te u stajlingu zaokruženom najpoželjnijim natikačama u svijetu modnih ovisnica

Poput skupocjene torbice Birkin, natikače Oran jedan su od najpoznatijih komada s potpisom francuske modne kuće Hermes. Najpoželjnije u boji konjaka, ove kožne natikače klasičnog izgleda postale su toliko popularne da njihove pristupačne verzije redovito nude brojni high street brendovi, što je slučaj i ove sezone.

  • +16
Ljetne natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Baš poput ljubiteljica mode diljem svijeta, nije im odoljela ni vojvotkinja od Sussexa. Ovoga vikenda njihovom smeđom verzijom na ulicama Santa Barbare zaokružila je kombinaciju minijaturne haljine identične nijanse smeđe i kremaste bucket torbice na rame sa slamnatim dnom, pritom kreiravši ljetni stajling bez greške.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u petak su stigli u Santa Barbaru, gdje su uživali u ponudi restorana Sushi Bar, smještenog u neposrednoj blizini njihovog doma u Montecitu.