juliana awada

Lijepa prva dama Argentine zablistala u bijelom: Stajling začinila Zarinim sakoom od 500 kuna

21.10.2019 u 11:51

Bionic
Reading

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih ali i najljepših prvih dama u svijetu, Argentinka Juliana Awada, ponovno je uspjela privući pozornost svojom pojavom - ovoga puta u Buenos Airesu gdje se pridružila suprugu na organiziranom skupu ususret novim predsjedničkim izborima koji se očekuju 27. listopada

Na pozornici s istaknutim sloganom 'Si, se puede' i u neposrednoj blizini povijesnog Obeliska u Buenos Airesu, argentinska prva dama Juliana Awada pridružila se suprugu, aktualnom predsjedniku Mauriciju Macriju, a zahvaljujući novom izdanju ponovno je pošlo za rukom postati glavna tema razgovora.

  • +5
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia

Suvremena Jackie Kennedy, kako ju je svojedobno prozvala modna biblija Vogue zahvaljujući besprijekornom stilu odijevanja, kao podrška suprugu na skupu u Buenos Airesu plijenila je pozornost u bijelom izdanju od glave do pete, a poput mnogobrojnih dama ni sama ne može odoljeti pristupačnim komadima s potpisom high street brendova.

Za elegantan model bijelog sakoa, koji je kombinirala uz bluzu i hlače širih nogavica, zaslužan je popularni španjolski brend Zara, a u prodaji se još uvijek nalazi po cijeni od 500 kuna.

Vezu s današnjim suprugom, argentinskim predsjednikom Mauricijem Macrijem, Lijepa Argentinka libanonskih i sirijskih korijena započela je 2009., a vjenčali su se 16. studenog 2010. godine i godinu kasnije dobili kćer Antoniju.

Par se upoznao u vrijeme kada je Macri postao gradonačelnikom Buenos Airesa i to u teretani, a za njihov prvi susret navodno je najzaslužniji njihov zajednički osobni trener. Opčinjen njenom ljepotom, Macri je odmah ostavio svoju tadašnju djevojku Malalu Grobu. Tek kasnije priznali su i svijetu kako su od prvog trena znali da su suđeni jedno drugome.