IZGLEDA SJAJNO

Ni Judita Franković Brdar nije odoljela najpoželjnijem modelu obuće ove sezone

26.10.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Judita Franković Brdar, kad je u pitanju moda, ne zna za greške

Šarmantna brineta s nevjerojatnom lakoćom slaže ludo dobre stajlinge te je s pravom često svrstavaju među najbolje odjevene domaće trendseterice.

Uvijek u korak s trendovima koje vješto inkorporira u svoje odjevne kombinacije, Judita je svoj smisao za modu pokazala na otvorenju četvrtog DA2 - Zagreb Design, Art & Architecture Film Festivala.

  • +3
Judita Franković Brdar Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX

Za svoje je trendi izdanje, koje je uključivalo i efektan crno-bijeli pepita uzorak, dobila samo pohvale.

Riječ je o bezvremenskom dezenu koji je obožavala i sama Coco Chanel, a Judita se odlučila za kratki sako i mini suknju načinjenu od iste tkanine.

Judita Franković Brdar Izvor: Promo fotografije / Autor: Mare Milin

Točka na 'i' ovog looka bile su visoke kožne čizme, kakve su ove jeseni i zime must have, te ih fashionistice rado kombiniraju kako za dnevne, tako i za večernje modne kombinacije.

Inače, do 29. listopada u zagrebačkoj Uraniji može se pogledati čak devet ekskluzivnih i premijernih projekcija filmova koji se bave prostorom, vremenom i ljudima.

Leonardo da Vinci, Maija Isola, David Grossman, Mary Quant, Richard Leplastrier, Marcel Marceau i Arnea Jacobsen samo su neka od imena ljudi koji su obilježili povijest umjetnosti, dizajna i arhitekture, a u čijim zanimljivim i intrigantnim profesionalnim i privatnim životnim putovima posjetitelji mogu uživati na DA2 Film Festivalu.