PRIPAZITE NA VRIJEME

Znate li koja tri znaka otkrivaju da vam koža stari?

26.10.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Starenje je neizbježan proces, no dobro je na vrijeme prepoznati znakove upozorenja koji otkrivaju da koža prolazi kroz promjene kako bismo primijenili adekvatnu njegu

Starenje kože jedna od onih beuaty tema koje nikad neće izaći iz fokusa.

Kako izbjeći bore? U kojoj dobi trebamo početi koristiti kremu protiv njih? Kakva je najbolja njega protiv sitnih bora? Što odabrati? Sve su to pitanja oko kojih se lome mnoga koplja.

Neki stručnjaci savjetuju da se s tretmanima protiv starenja počne rano dok drugi pak preporučuju čekanje što je dulje moguće.

Ipak, postoje znakovi upozorenja koji nam jasno kazuju da koža gubi svoju svježinu, zategnutost i sjaj.

zvijezda 'aliena'

Sigourney Weaver blista u sedmom desetljeću: Sjajno odijelo začinila cipelama koje nadmašuju salonke

Pogledaj galeriju

Tri znaka koji dokazuju da vam nedostaje vitamina C:

Koža se mijenja

Primjećujete da vam je koža sve suša i suša, unatoč konstantnoj beauty rutini uz bogatu hidrataciju? Uz sve to, osjećaj zatezanja nikako ne prolazi. Starenje ponekad uzrokuje promjenu tipa kože. S vremenom, količina kolagena i hijaluronske kiseline, koji se prirodno nalaze u našem tijelu, postaje manja, što uzrokuje ubrzo isušivanje kože. Naš savjet? Poradite na njezi odabirom odgovarajućeg anti-age tretmana.

Oblik vašeg lica se mijenja

Oblik lica vam izgleda drukčije nego prije nekoliko godina, a čini vam se da se isto događa s jagodicama ili kapcima? Nije nepoznato to da elastičnost kože s vremenom slabi, a gubitak volumena i tonusa uobičajeni su simptomi starenja kože. U borbi protiv ove pojave odlučite se za tretmane obogaćene vitaminom C ili hijaluronskom kiselinom. Još jedan savjet? Isprobajte tehnike vježbe za mišiće lica.

Imate siv ten

Koža vam više nije tako blistava, a ten postaje sivkast? Riječ je o neizbježnom procesu na koji utječu i onečišćenje, genetika, ali izlaganje suncu bez zaštite. Što možemo napraviti? Primijeniti hranjive tretmane koji su učinkoviti u borbi protiv štetnih utjecaja na kožu kako bi što dulje zadržala svoju svježinu.