EMA KOVAČ

Duboki dekolte u prvom planu: Poznata Hrvatica bila je glavna zvijezda na crvenom tepihu u Rimu

26.10.2022 u 09:54

Bionic
Reading

Prekrasna Čakovčanka s talijanskom adresom već godinama gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga, a odnedavno i glumačkom. Iako na samim počecima glumačke karijere, već je dobila priliku glumiti uz bok holivudskim zvijezdama

U filmu 'Lamborghini: The man behind the legend' koji prati životnu priču osnivača brenda, Ferruccia Lamborghinija, jednu od uloga ima i 27- godišnja Čakovčanka. Ovo filmsko ostvarenje svoju svjetsku premijeru imalo je ovoga tjedna u sklopu Filmskog festivala u Rima, a na crvenom tepihu u talijanskoj prijestolnici Ema Kovač uspjela je posebno zablistati.

Umjesto svečane toalete odabir lijepe Čakovčanke činilo je svjetlucajuće crno odijelo čiji je glamurozan dojam podebljala prigodnim make-upom u znaku crvenog ruža.

Ema Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Marco Provvisionato / ipa-agency / IPA / Profimedia

Uz Emu Kovač u filmu o životu osnivača poznatog brenda luksuznih automobila glumi Frank Grillo, najpoznatiji po ulozi u filmu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', Mira Sorvino, dobitnica Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Moćna Afrodita', irski glumac Gabriel Bryne i engleska glumica Hannah Van Der Westhuy.

Ema Kovač u haljini Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Domaća ljepotica krajem rujna svojom pojavom uveličala je novo izdanje venecijanske Mostre na čijem je crvenom tepihu plijenila pozornost u plavoj haljini s potpisom Ivana Alduka.