VJERNA KLASICI

Ni Jennifer Aniston nije odoljela cipelama sezone

28.06.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston uslikana je u Los Angelesu kako napušta aerodrom. Budući da se holivudska ljepotica priprema za svoj novi film 'Dumplin'', moguće je da su snimanja već započela. Za razliku od svojih glumačkih kolegica koje radije putuju u udobnijim izdanjima, lijepa zvijezda 'Obitelji Miller' voli biti dotjerana gdje god se nalazila

Kada Jennifer Aniston putuje, ona putuje sa stilom. Bivša zvijezda 'Prijatelja' nije se doimala kao da pati od jet laga, kada su je paparazzi zaskočili na aerodromu u Los Angelesu.

Atraktivnoj 48-godišnjoj Jennifer let avionom nije pokvario svjež izgled, a za razliku od brojnih kolegica koje putuju u trenirkama i udobnoj obući, holivudska ljepotica radije putuje dotjerana od glave do pete.

Poznata po svom elegantnom i ženstvenom stilu, Aniston ni ovoga puta nije razočarala. Lijepa glumica na terminal je sletjela bez prtljage, a sve što je u rukama nosila su ružičasti fascikl i mala crna Marc Cross torba. Aniston je za let odabrala casual stajling, ali opet dovoljno chic da sve oči budu uprte u nju.

Poderane traperice i mornarsko plava bluza na točkice pun su pogodak za tople ljetne dane, a outfit je upotpunila espadrilama na punu petu, zlatnim satom, ogrlicom i trendi ring naušnicama koje su pravi hit među svjetskim trendsetericama.

Jennifer Aniston u chic mornarskom stajlingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudska zvijezda A liste priprema se za ulogu u dramskoj komediji 'Dumplin'' rađenoj prema istoimenoj knjizi, a scenarist filma je Kristin Hahn, dugogodišnji prijatelj lijepe glumice.