OPET SU IN

Svi luduju za velikim okruglim naušnicama

23.02.2017 u 15:54

  • +3

Slavne cure poludjele za velikim naušnicama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Da, došlo je vrijeme je da iz kutije za nakit iskopate velike okrugle naušnice, tzv. ringove, jer u posljednje vrijeme doživljavaju veliki modni revival

Ovaj novi/stari accessoire ponovno se nosi pa se čini da je Jennifer Lopez, koja ih je i popularizirala, došla na svoje. JLo, odrasla u Bronxu, velike je ringove pretvorila u svoj zaštitni znak. Ostala im je vjerna čak i kad više nisu bili toliko in, noseći ih i na crvenom tepihu, ali i izvan njih. Prepoznatljive naušnice prigrlile su i it djevojke poput Rihanne, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Chrissy Teigen i modne veteranke, britanske ikone stila Kate Moss.

Manekenka Chrissy Teigen nedavno je s velikim zlatnim ringovima začinila svoj outfit, isfuravši ih uz haljinu kimono kroja i izazovne visoke čizme. Ako vam se sviđaju ovakvi modeli naušnica, uklopite ih u dnevne ili večernje stajlinge kako biste začinili look, piše www.whowhatwear.co.uk.

Ringovi pašu uz svaki oblik lica, a najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji s kosom podignutom u konjski rep ili nemarnu punđu. Ove efektne naušnice na najbolji mogući način podignut će svaki ležeran outfit, poput npr. hoodice s bomber jaknom i trapericama. Stoga ako ste u potrazi za modnim detaljima kojima ćete osvježiti svoj proljetni look, nećete pogriješiti s ovim zanimljivim naušnicama.