velika podrška

Zgodni glumac priznao da ga je brak s Jennifer Aniston potpuno promijenio

27.04.2017 u 10:38

Bionic
Reading

U svibanjskom izdanju američkog časopisa Esquire objavljen je najnoviji intervju glumca Justina Therouxa, svijetu poznatijeg kao supruga Jennifer Aniston. Progovorio je kako između njih ne postoji natjecanje te kako se nosi s vrlo uspješnom karijerom svoje supruge

Justin Theroux, suprug predivne i nenadmašne Jennifer Aniston koja već godinama reda uspjeh za uspjehom, rekao je u svom posljednjem intervjuu kako ga to nimalo ne plaši, već joj je on najveća podrška.

'Imam vrlo zabavne prijatelje, ali i vrlo zabavnu suprugu', izjavio je 45-godišnji glumac te dodao kako se vrlo često oslanja i na pomoć supruge Jennifer pri pisanju svog scenarija za novu komediju. 

'Prihvaćam njihove ideje, jer dok se njihovim šalama smijem toliko da me zaboli trbuh, znam da sam na dobrom putu', nastavlja dalje Justin te priznaje kako su on i supruga čak razmišljali i o suradnji. 

Otkad je u braku s megapopularnom zvijezdom Jennifer Aniston, priznaje i sam, život mu se potpuno promijenio. 'Prijatelj mi je rekao da je rođen novi ja, onaj koji se stalno svađa, pa miri, pa ima dijete pa ga gubi', kroz šalu govori glumac, inače zvijezda filma 'The Girl on the Train' i sjajne serije 'The Leftovers'.

Iako je svjestan toga kako je supruga ipak popularnija od njega i neki bi se usudili reći uspješnija, Justin kaže kako se njenog uspjeha ne plaši. 'S razlogom je uspješna, a mi nismo ni u kakvom natjecanju', zaključuje glumac.

Supružnici imaju naizgled vrlo sretan i skladan brak na kojem im mnogi zavide, no slavni suprug priznaje kako nije savršen. 'Ne dajem nikakve savjete o braku jer nisam ništa mudriji od ostalih', zaključio je Theroux.