stajling za poželjeti

Jennifer Aniston ovog je puta nadmašila samu sebe

14.04.2017 u 11:34

Bionic
Reading

Jennifer Aniston zablistala je na pariškom crvenom tepihu u povodu Festivala Serie Mania na koji je došla u društvu supruga Justina Therouxa. Holivudski par zaljubljeno je pozirao ispred fotoobjektiva, a iako se Justin odlučio za casual kombinaciju, Jennifer je, inspirirana gradom mode, odjenula elegantnu haljinu francuske modne kuće Givenchy

Jennifer Aniston i njezin odabranik Justin Theroux uživaju u romantičnom Parizu u povodu francuskog Festivala Serie Mania. Na crveni tepih došli su držeći se za ruke, a tri godine mlađi glumac lijepu suprugu nije ispuštao iz ruku. Kako i bi kada pokraj sebe ima jednu od najzgodnijih holivudskih ljepotica koja i na pragu 50. izgleda senzacionalno.

Plavokosa glumica za pariški je crveni tepih odjenula jednostavnu crnu haljinu bez rukava kroja sirene kojom je istaknula vitku liniju. Jednobojna asimetrična haljina s nekoliko proreza pri dnu pun je pogodak te je još jedan dobar primjer kako žena može izgledati seksi i potpuno zakopčana do grla.

  • +5
Jennifer aniston i Justin Theroux u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rokersku haljinu iz Givenchyjeve jesenske kolekcije iz 2016. iznijela je na potpuno drugačiji, elegantan način.

Cjelokupan stajling Jennifer je upotpunila crnim clutchem i elegantnim crnim sandalama, a jedino što je od nakita nosila su zlatne narukvice i vjenčani prsten. Zvjezdani par se nije odvajao ni sekunde te je zaljubljeno pozirao ispred fotoobjektiva.

Justin je za razliku od Jennifer odabrao nešto jednostavniju kombinaciju. Crni sako uskladio je s crnim trapericama i lakiranim cipelama, a ispod sakoa nosio je majicu na crveno-crne prugice. Možda stajling i ne bi bio tako loš da mu iz majice ne viri zlatni lanac.

No s obzirom na to da je Aniston odradila vrhunski posao za oboje, ovoga ćemo mu puta progledati kroz prste. 

I love how happy they looked tonight 👫😊💘 #justintheroux #justifer #jenniferaniston

Objavu dijeli Justifer (@justifermyeverything)