PARIŠKI ŠIK

Jennifer Aniston zablistala u romantičnom izdanju

13.04.2017 u 10:27

  • +2

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Slavna Jennifer Aniston trenutačno sa suprugom uživa u Parizu ne prestajući plijeniti pažnju javnosti fantastičnim izgledom i zanimljivim stajlinzima

Nakon pojavljivanja na prestižnom modnom događaju u režiji modne kuće Louis Vuitton, holivudski par Jennifer Aniston i Justin Theroux odlučili su produljiti boravak u francuskoj prijestolnici.

U odlasku na romantičnu večeru i pratnji supruga Jennifer Aniston bila je u dugoj svilenoj haljini. Crna haljina s cvjetnim uzorkom ima ubojit dekolte i nosi se bez grudnjaka, a traka oko struka lijepo ističe liniju, što ova holivudska miljenica i preferira.

Zanimljivu haljinu Jennifer je stilizirala jednostavnim crnim štiklama i zlatnim ringovima koje u posljednje vrijeme obožava nositi. Ležerno svezanom punđom i make-upom u prirodnim tonovima pokazala je još jedan u nizu jednostavnih a efektnih stajlinga.

Nešto ranije tog dana, Jennifer i Justin bili su u ležernim kombinacijama snimljeni u izlasku iz pariškog hotela. Nosila je kaput boje devine dlake, običnu bijelu majicu, tenisice i sportske hlače koje se već nekoliko sezona smatraju velikim modnim hitom.

Hlače s crtama na bočnim stranama nogavica koje djeluju kao ušminkana verzija trenirke tako su osvojile i Jennifer koja je odabrala model s potpisom brenda Chloé, a koštaju oko devet tisuća kuna.