KLASIKA JE UVIJEK U MODI

Ni Doris Pinčić nije odoljela neizostavnom jesenskom komadu u koji se isplati investirati

23.10.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Prijelazno razdoblje mnogima stvara problem pri odabiru odjeće, obuće i jakni. Osim savjeta da se slojevito odjevate, postoji još nekoliko ključnih komada bez kojih jesen ne bi bila zamisliva. Jedan takav u svojoj garderobi krije Doris Pinčić

Iako bi se njezin stil mogao opisati kao casual, Doris Pinčić zna da se u ormaru treba naći nekoliko klasičnih komada odjeće koji se nose iz sezone u sezonu i koji nikada neće izaći iz mode.

Jedan takav, ključni komad za jesensku sezonu je svakako bloner. Ovaj vječni komad, koja jednako dobro dođe u poslovnim ali i casual prilikama, nabavila je i voditeljica Doris Pinčić, ali u nešto drugačijoj varijanti - sportskoj.

Zgodna Zadranka ovih se dana ne skida iz omiljene svijetle jakne. Doris je za razliku od trenutno vrlo popularnih dugih balonera, odabrala nešto kraći model, koji prolazi i u sportskim varijantama odijevanja.

Tako je prilikom svog posljednjeg snimanja za kulinarski projekt ‘Kuhinja babe Eve’ s kojim od nedavno putuje po cijeloj Hrvatskoj, odabrala upravo ovu chic jaknicu. Kobinirala ju je s trapericama i nije pogriješila.

Ponudu balonera za vas smo izdvojili OVDJE. Jakna je to s kojom nema greške i koju ćete bez sumnje nositi dugi niz godina te biti sretni što ste uložili u nju.