SVESTRANA MAMA

Doris Pinčić pokazala kako izgledaju nedjelje u njezinom domu

12.10.2020 u 09:30

Bionic
Reading

Pomiriti poslovno i privatno za mnoge je vrlo teška bitka, no voditeljica Doris Pinčić uspješno balansira između ta dva zadatka. Vikendi su uglavnom rezervirani za obitelj i dječicu, ali nerijetko se tu nađe i mali poslovni zadatak

Kada ne radi na televiziji, na koju stiže ranom zorom kako bi nas pozdravila vedra i nasmiješena iz studija emisije 'Dobro jutro Hrvatska', Doris Pinčić zatrpana je drugim poslovnim obvezama, privodi kraju svoj studij komunikacije na privatnom učilištu, a brine se i o svoje dvoje mališana.

Upravo vikendi njezino su najdraže vrijeme u kojem se može malo više posvetiti dječici i s njima provesti nešto više vremena nego u tjednu.

Brižna majka pokazala je kako za nju izgleda idealna nedjelja, i to nakon što se vratila s kratkog angažmana u Zaprešiću. U omiljenoj prostoriji u domu, u kojoj pliva kao riba u vodi kada je u pitanju priprema delicija, okuplja se sa svojim nasljednicima.

'Je li ovako u svakoj obitelji - nismo ni raspakirali stvari nakon shoppinga, već se jede, nismo ni ručali, već se planira večera’, priča Doris putem svoje fotografije na kojoj njezin sin Donat pored nje uživa u igri i željno iščekuje što će mu majka pripremiti kao obrok.

Nasmiješena Doris i ovoga je puta dala do znanja da je uloga majke najviše ispunjava te da joj za njezinu dječicu ništa nije teško napraviti.

'Nekad kada gledam Donata, tako sam sretna što sam mama, mene to ispunjava. Obožavam posao koji radim i vrlo sam zahvalna što imam toliko posla, ali mislim da bez djeteta ne bih bila potpuna. Ne mislim da to vrijedi za sve žene, ali u mojem slučaju je to tako', rekla je jednom prilikom poznata Zadranka.