MODNI ULOVI

Izdvojili smo 20 najljepših balonera, idealnih za prijelazno razdoblje pred nama

31.08.2020 u 16:11

Bionic
Reading

Baloner kao bezvremenski klasik i čest izbor u prijelaznim razdobljima godinama intrigira modnu industriju, a vodeća dizajnerska imena uz pristupačne high street brendove i ove jeseni odlučila su ponuditi mnoštvo inačica ovog kultnog klasika. Mi smo ovog puta za vas izdvojili 20 high street modela koje vrijedi pospremiti u ormar

Ljeto se polako bliži kraju, a temperature drastično variraju. Jutra zahtijevaju tanku jaknu, a poslijepodne se skidamo u kratke rukave. Ovo škakljivo prijelazno razdoblje traži odgovarajuću odjeću, pa smo se mi brže-bolje bacili u potragu za idealnom jaknom u kojoj ćemo izgurati jesen.

Omiljena jakna za prijelazno razdoblje je bez sumnje baloner - modni klasik koji uspješno odolijeva trendovima gotovo sedam desetljeća.

Baloner se počeo masovno proizvoditi 1914., kada su ga radi zaštite od kiše i vjetra počeli nositi britanski časnici u Prvom svjetskom ratu, a dodatno ga je popularizirao Thomas Burberry pedesetih godina 19. stoljeća. Sve do danas baloner je ostao omiljeni izbor žena diljem svijeta tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci.

Baloneri se na policama trgovina najčešće prodaju u originalnoj bež varijanti, no s godinama su dizajneri i high street brendovi osmislili modele raznoraznih boja, uzoraka i materijala, poput onih od umjetne ili prave kože koji su ove sezone iznimno popularni ili onih izrađenih od kombincije materijala koje viđamo sve češće na policama trgovina.

U potrazi za najnovijim modelima pročešljali smo trgovine i pronašli one najljepše.

  • +15
Baloneri iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije