NAJSTALIŠ VOJVOTKINJA

Nezaustavljiva i kad sniježi: Meghan Markle konačno odbacila štikle i uskočila u trendi čizme

01.02.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa ovih dana ima itekako prekrcan raspored pa je nakon posjeta londonskom sveučilištu u pratnji supruga princa Harryja posjetila kazalište u Bristolu

Usprkos snijegu, mnogi su došli vidjeti omiljeni par s kraljevskog dvora koji će ovoga travnja prvi puta postati roditelji.

Princ Harry i Meghan posjetili su legendarno kazalište Old Vic osnovano još u 18. stoljeću koje je u fazi obnavljanja.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry u Bristolu Izvor: Profimedia / Autor: NN

Uvijek tip top skockana, Meghan je ovoga puta umjesto salonki s vrtoglavom petom, odlučila se za nešto primjerenije vremenskim uvjetima: čizme 'Marina' od maslinastozelene brušene kože s potpisom Sare Flint za koje treba iskeširati 4500 kn.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ostatak stajlinga činio je moćni retro kaput iz prestižne vintage trgovine William Vintage u kojoj često šopingira i Meghanina dobra prijateljica Amal Clooney od koje je, sudeći po svemu, dobila vrlo korisne modne savjete.

Ispod ovog prelijepog kaputa koji izaziva žudnju zaljubljenica u modu, Meghan je nosila lepršavu haljinu s potpisom Oscara de la Rente koju je budući da je načinjena od tanje tkanine iskombinirala s hulahopkama i čizmama - baš kako to rade poznate trendseterice. Spomenuta haljina trenutačno je snižena sa 20 tisuća kuna na 12 tisuća.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NN

Meghan zna kolika je moć modnih detalja pa je točka na 'i' ovog zimskog stajlinga bila minijaturna torbica od brušene kože u istoj nijansi zelene kao i čizme, a istu je nosila na krštenju princa Louisa.

Za razliku od prijašnjih pojavljivanja kad je nosila različite varijante omiljenih joj punđi, zgodna Amerikanka kosu je za ovu prigodu nosila raspuštenu u blagim valovima.

Vojvoda od Sussexa na kojeg je supruga utjecala i po pitanju modnog stila, izgledao je bez greške u sivom kaputu klasičnog kroja od tvida i sivim hlačama.

Par se posebno raznježio vidjevši mališane koji su im mahali, a Meghan je okupljenima poručila kako svi obavezno moraju otići na čaj kako bi se ugrijali.

MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

Pogledaj galeriju