LIJEPA TRUDNICA

Poput šogorice Kate Middleton: Meghan Markle reciklirala omiljeni crni kaput

31.01.2019 u 17:42

Bionic
Reading

Iako je ušla u zadnje tromjesečje trudnoće, vojvotkinja od Sussexa radi punom parom pa je tako posjetila londonsko sveučilište u Islingtonu gdje se sastala s predstavnicima akademske zajednice

Supruga princa Harryja koja će prvi puta postati majka u travnju ne odustaje od elegantnih kombinacija u kojima izaziva divljenje modnog svijeta.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša glumica se za ovu prigodu odlučila za modnu reciklažu koju je njezina šogorica Kate Middleton dovela do savršenstva.

Meghan (37) privlačila je poglede u upečatljivom kaputu s potpisom omiljene joj modne kuće Givenchy čiju je minimalističku vjenčanicu s golim ramenima, a upućenima nije promaknulo kako su taj kaput na novoj modnoj ikoni s kraljevskog dvora već vidjeli prilikom obilježavanja Dana sjećanja za poginule u Prvom svjetskom ratu u studenome.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NN

Uz kaput je suknju asimetričnog kroja i vrtoglave štikle 'nude' nijanse, a mnogi su komentirali frizuru uvijek elegantne Meghan.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Ovoga puta nije nosila svoju omiljenu ležernu tzv. messy punđu već klasičniju, 'strožu', varijantu na vrhu glave. Stajling je podignula zanimljivim naušnicama s potpisom Deana Davidsona.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry objavili zaruke Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

S velikim osmijehom na licu, zgodna je Amerikanka burno pozdravljena od strane okupljenih znatiželjnika koji su uživo htjeli vidjeti lijepu trudnicu.

Kako je tema ovog posjeta sveučilištu bilo obrazovanje koje je za vojvotkinju vrlo bitno, rado se odazvala pozivu.

Prilikom posjeta Fijiju otkrila je kako se i sama mučila financirati svoj studij na prestižnom sveučilištu Northwestern University u Illinoisu, gdje je 2003. diplomirala kazalište i međunarodne odnose.