SVE ZBOG TERMINA PORODA

Hoće li Meghan Markle ipak roditi gdje i Kate Middleton

01.02.2019 u 12:59

Bionic
Reading

Kako donosi Daily Telegraph, djelatnici odjela Lindo Wing, u londonskoj bolnici St. Mary, dobili su upozorenje da tijekom travnja izbjegavaju odlaske na godišnji odmor, čime su potaknuta nagađanja kako bi prvo dijete princa Harryja i Meghan Markle ipak moglo biti rođeno u bolnici u kojoj je svo troje djece rodila i Kate Middleton

'Osoblje je dobilo upute da ne odlaze na godišnji u travnju. Svi su uvjereni da to ima veze s kraljevskom bebom, no nitko još nije to potvrdio', rekao je izvor iz bolnice.

Stepenice ispred ulaza obožavateljima kraljevske obitelji odavno su poznate, jer upravo na njima nastaju i prve fotografije s novorođenom kraljevskom bebom, baš kao što je u travnju prošle godine bio to slučaj s malenim princom Louisom.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, cijena apartmana s dvije sobe, od čega se jedna koristi kao dnevni boravak, iznosi više od 60 tisuća kuna po noćenju, a svaka soba ima satelitsku televiziju, radio, telefon, hladnjak, besplatan wi-fi kao i izbor dnevnih novina. Sva hrana svježe se priprema za trudnice, ali i novopečene majke, kojima se nudi i popodnevni čaj kojim roditelji mogu proslaviti dolazak prinove.

Upravo u toj bolnici 1982. godine princeza Diana rodila je princa Williama, a dvije godine kasnije i princa Harryja. Kate Middleton u Lindo Wingu boravila je čak tri puta - 2013. kada je rodila princa Georgea, 2015. princezu Charlotte i 2018. princa Louisa.

Cijene boravka u Lindo Wingu:

Najobičnija soba na odjelu Lindo Winga koštat će vas 50 tisuća kuna, dok je početna cijena deluxe sobe oko 53 tisuće kuna. Ukoliko ste već jedno dijete rodili tamo, dobit ćete 10 posto popusta na 'standardni paket'. Ako želite, poput Kate Middleton, imati svoj apartman, noćenje ćete platiti oko 63 tisuće kuna, a za svaki dodatni dan morat ćete nadodati 10 tisuća kuna.

'Standardni paket' uključuje: uslugu babice, usluge primalje, vađenje i analiza krvi, prvi pregled pedijatra, njegu djece, postnatalnu fizioterapiju, rutinske lijekove i zavoje (ukoliko su potrebni), obroke te dnevni tisak, popodnevni čaj te smještaj i doručak za partnera.

U poveću cijenu neke stvari ipak nisu uključene, poput naknada za porodničara i anesteziologa kao ni prenatalnu skrb. Isto tako, ukoliko su vam potrebni, dodatno ćete platiti transfuziju krvi, indukciju poroda.

Prije negoli i stignete na porod u bolnicu, morat ćete ostaviti depozit od 60 tisuća kuna za normalni porod, te 83 tisuća kuna za carski rez.