KRALJICA STILA

Evo zašto je Meghan Markle najelegantnija trudnica ikad

01.02.2019 u 11:25

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa prvi će puta postati mama u travnju ove godine, a njezin trudnički stil prava je inspiracija

Meghan Markle, 37-godišnja zvijezda serije 'Suits', oduševljava svojim klasičnim modnim odabirima i u zadnjem tromjesečju trudnoće.

Modni kritičari hvale stajlinge lijepe Amerikanke koju su mnogi proglasili jednom od najelegantnijih trudnica ikad jer i u visokom stupnju trudnoće ne odustaje od ženstvenih stajlinga koji joj sjajno pristaju.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa osmislila je dobitnu modnu formulu koja na njoj sjajno izgleda i u trudnoći.

Budući da je dobila samo trbuščić, odlično joj pristaju haljine krojene uz tijelo koje kombinira s ženstvenim kaputima i naravno, vrtoglavim štiklama.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NN

Svoje ženstvene stajlinge lijepa vojvotkinja uvijek nadograđuje sa zanimljivim detaljima poput diskretnim naušnicama, nude make upom i kosom podignutom u punđu.

Supruga princa Harryja posjetila je londonsko sveučilište u Islingtonu gdje se sastala s predstavnicima akademske zajednice u još jednoj nenadmašnoj kombinaciji primijenivši dobitnu formulu u kojoj je sve ostavila bez daha.

KAD TI DRUGI PLAĆAJU...

Rastrošna Meghan Markle: U prošloj godini na odjeću je potrošila više od 3 milijuna kuna

Pogledaj galeriju

Ovoga se puta lijepa Meghan odlučila za modnu reciklažu baš poput svoje šogorice Kate Middleton koja rado nosi već viđene kombinacije.

Meghan je bila utjelovljenje elegancije u moćnom crnom kaputu s potpisom kuće Givenchy koji je već nosila prilikom obilježavanja sjećanja na poginule u Prvom svjetskom ratu u studenome prošle godine.

Uz kaput je suknju asimetričnog kroja i vrtoglave štikle 'nude' nijanse, a mnogi su komentirali Meghaninu frizuru. Ovoga puta nije nosila svoju omiljenu ležernu tzv. messy punđu već klasičniju, 'strožu', varijantu na vrhu glave. Stajling je podignula zanimljivim naušnicama s potpisom Deana Davidsona.

S velikim osmijehom na licu, zgodna je Amerikanka burno pozdravljena od strane okupljenih znatiželjnika koji su uživo htjeli vidjeti elegantnu vojvotkinju koja je, svi se slažu, donijela dašak glamura na britanski dvor.