KRIZA ZBOG SEKSA

Nevjerojatno kako će pokušati spasiti propali brak

13.04.2014 u 12:47

Bionic
Reading

Zvijezda nekoć popularne serije 'Beverly Hills' Tori Spelling, koja je sa suprugom Deanom McDermottom proživljavala tešku bračnu krizu zbog njegove nevjere, ipak će braku dati drugu šansu

Tori i Dean imaju četvero djece i zbog njih će pokušati spasiti brak, ali i zbog godina koje su proveli zajedno. Brak im je ugrožen njegovom nevjerom, a sebi su odlučili dati drugu šansu i to pred kamerama. Ona je priznala da mu nikada neće moći pružiti dovoljno seksa, a on da mu je prevara sada najveća noćna mora.

22. travnja počinje se emitirati njihov reality show naziva 'True Tori' u kojem otkrivaju sve emocije proizašle iz bračne krize, donosi Daily news. Međutim, zaista je teško vjerovati da će im takav način pomoći riješiti problem. Neki od dijaloga koje će podijeliti s publikom, zaista su nevjerojatni.


'To što sam prevario suprugu je moja najveća noćna mora. Bio sam van kontrole. Seks je predstavljao bijeg, baš poput droge ili alkohola', govori 47-godišnji glumac u jednoj sceni. Zatim se prikazuje Tori okružena djecom dok plače na krevetu i govori: 'Uistinu sam ljuta. Nikada mu neću moći pružiti dovoljno seksa. Nikada neće biti sretan samo sa mnom.'

Čini se da je i samoj glumici jasno kako možda ovo nije najbolje rješenje za spašavanje braka. 'Itekako sam svjesna toga da ovo možda neće imati sretan kraj', rekla je.