POBJEDA PRIJE NATJECANJA

Nevjerojatan skandal trese izbor za Miss Universe

05.11.2013 u 10:59

Bionic
Reading

Ovogodišnji izbor za Miss Universe koji će se 9. studenoga održati u Moskvi ne prestaju tresti skandali. Tako je sada medije obišla vijest kako je britanska misica pobijedila i okitila se lentom Miss Universe čak i prije samog početka izbora

Nedavno su Rusi zabranili Miss Kosova Mirjeti Shali sudjelovanje na finalu u Moskvi, a u znak solidarnosti od nastupa je odustala i Miss Albanije. Sada je pak medije obišla vijest da se na internetu pojavio popis s plasmanom finalistkinja.

Elena Seminika, glumica i bivša Miss Universe Kanade te jedna od članica žirija, navodno je slučajno na svom Instagramu objavila fotografiju popisa pobjednica predstojećeg ovogodišnjeg izbora za Miss Universe. Na fotografiji se tako mogu vidjeti rezultati koje su misice navodno postigle, i to u svim kategorijama u kojima će se tek natjecati.

Prema objavljenom popisu, favorit je Velika Britanija, a na drugom mjestu se nalazi Španjolska. Zanimljivo je da Britanka Amy Willertondo do ovoga trenutka nije bila ni u prvih 10. Misica s Filipina koja je do sada glasila za glavnu favoritkinju za osvajanje krune, na popisu se nalazi na dalekom 12. mjestu, a SAD čija je misica bila na drugom mjestu prema predviđanjima, sada je na 11. Na drugom mjestu se nalazi Španjolska, na trećem Poljska, četvrtom Ukrajina, a na petom Venezuela.

I prije se događalo da takvi popisi procure u javnost, no sada je prvi puta takav popis procurio od jedne od glavnih sutkinja natjecanja. O cijelome slučaju organizatori se još nisu oglasili.