NAŠLA JE I PRAVO MJESTO

Nevena Rendeli planira drugu udaju?

11.07.2013 u 18:38

Bionic
Reading

'Na Kornatima postoji otočić Piškera i to je ‘the’ mjesto na kojem bih se ili drugi put udala ili obnovila bračne zavjete', kaže Nevena

Iako joj u televizijskom poslu sasvim dobro ide, Nevena Rendeli razmišlja o promijeni karijere. 'S obzirom na malu krizu u medijskom svijetu, razmišljala sam i o promijeni profesije ili čak povratku svojoj matičnoj profesiji profesorice sociologije. Iako sumnjam da bih mogla baš predavati u školi, makar sam bila dobra iz metodike', otkrila je Nevena za 24 sata.

No poslovni planovi još će malo pričekati jer HTV-ova novinarka i voditeljica uživa u ljetu. Iako se već udala na Barbadosu prije četiri godine, kaže da u Hrvatskoj postoji jedno romantično mjesto na kojemu bi se drugi put udala.

'Na Kornatima postoji otočić Piškera i to je ‘the’ mjesto na kojem bih se ili drugi put udala ili obnovila bračne zavjete. Tamo bih čak organizirala i tulum koji nikada nisam imala povodom vjenčanja, pa se to možda zbilja dogodi jedno ljeto', otkrila je voditeljica za 24 sata.