I MAMI UZDAHE

Nevena Rendeli ne izlazi iz hit bikinija

01.08.2016 u 10:50

Bionic
Reading

Voditeljica Nevena Rendeli poput mnogih poznatih Hrvatica uživa u morskim radostima, a kao velika ljubiteljica modnih trendova i na odmoru je šik u jednom od najpopularnijih modela kupaćih kostima

Kupaći kostimi brenda Kiini s efektnim rubom od pletiva već su prošlog ljeta bili najprodavaniji, a Nevena Rendeli pohvalila se na Instagramu dvama različitim modelima pa poput mnogobrojnih slavnih ljepotica prikuplja kolekciju ovih hit badića.

Uz pokoju slavnu Hrvaticu poput Nataše Janjić, ovim kupaćim kostimima nisu odoljele mnogobrojne zvijezde, od Heidi Klum, Jourdan Dunn, Care Delevingne, Bar Refaeli, Kendall Jenner ili Ellie Goulding, a čini se da je uzrok velikog uspjeha ovih kombinacija boja i neočekivani dodatak pletiva.

Nevena je pak odmah nakon nedavnog vjenčanja s Makom Vejzovićem objavila fotku u jednom od bikinija brenda Kiini, a sada je na Instagramu pokazala da je njihova velika ljubiteljica jer se fotkala u još jednom modelu.

Back to black #purehappiness #summerincroatia2016 #adriaticsea #summervibes

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)


Prvi kupaći kostim u zagasitim je tonovima, a novi je prilično upečatljiv, u jarkoj boji. Kako god bilo, Nevena može birati što će nositi i ponosno pokazivati vitku liniju zahvaljujući marljivom vježbanju i ljubavi prema trčanju.

Koliko je ovaj model kupaćih kostima popularan, ne bi bilo čudno da se ljepotice u njima sunčaju i iduće ljeto, a jedina prava konkurencija im je ove godine brend Marysia.

Poseban dizajn ovih kupaćih kostima s oblo rezanim rubovima i finom tkaninom sofisticiran je, seksi i nimalo vulgaran pa su ga do sada već nosile mnogobrojne poznate žene poput Rosie Huntington-Whiteley, Rachel Bilson, Behati Prinsloo, Megan Fox, Jessica Alba ili Kate Bosworth.