TJEDNI HOROSKOP

Neuobičajene pojave među znakovima: Djevice će rasplamsavati ljubav, Škorpioni sa žarom ispunjavati obveze, Ribe poticati na izlaske, a Jarci će biti neobično uljudni

21.10.2019 u 06:26

Bionic
Reading

Djevicama rasplamsavanje ljubavnog plamena inače baš ne polazi za rukom, ali ovaj i idući tjedan bit će osobito nadahnute, Škorpioni će biti puni pozitivne energije, a žar s kojim će se baciti na poslovne ili školske obaveze iznenadit će sve. Jarce će ugrijati planeti u Škorpionu te potaknuti na uljudnije i srdačnije ophođenje. Ribe će, za promjenu, preuzeti inicijativu za izlaske i društvena okupljanja

Ovnovi, vi i vaša simpatija stojite na mrtvoj točki jer nitko ne povlači prvi potez. Preuzmete li inicijativu, napravit ćete značajne pomake na ljubavnom planu. Stvarnost bi mogla nadmašiti vaša očekivanja. Pazite što govorite suradnicima i nadređenima. Vaše bi riječi lako mogle biti pogrešno protumačene. Ulazite li u veće financijske transakcije, nećete ništa prepuštati slučaju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Coleen Rooney u horoskopu je Ovan, rođena je 3. travnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: PARFITT - FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bikovi su napetiji nego obično i dolaze u napast da se otresaju na svoje bližnje. Nastojite to izbjeći. U ljubavnim biste kontaktima mogli biti drski i bahati. Povećan obim obaveza neće vas uzdrmati. Imat ćete znanja, volje i snage da se uhvatite u koštac s njima. Obična šetnja gradom mogla bi završiti kobno po vaš kućni proračun. Gledajte u smjeru suprotnom od izloga odjeće i kozmetike.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Spoznaja da se mogu osloniti na partnera ispunit će Blizance zadovoljstvom. Pokažite mu koliko vam znači. U društvenom životu privući ćete pozornost nekog utjecajnog i dobrostojećeg. Iako će početkom vladavine Škorpiona pritisak malo popustiti, nije vrijeme da dignete sve četiri u zrak. Pronaći ćete puno zadovoljstva u inteligentnim razgovorima s nekim iskusnim u vašoj profesiji.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Filip Hrgović rođen je 4. lipnja 1992. godine u znaku Blizanaca Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Venera i Sunce u Škorpionu ispunit će Rakove veseljem i potaknuti da više vremena provode s dragim ljudima. Ne propuštajte prilike za zabavu i gozbu. U intimnim vezama razdoblja idile smjenjivat će se s razdobljima trzavica i povišenih tonova. Od srijede vam sviću bolji dani ulaskom Sunca u Škorpiona. Vaše će poslovne ideje pasti na plodno tlo, ali pod uvjetom da ih pažljivo razradite.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Robert Forster je horoskopski Rak, rođen je 13. srpnja 1941. Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Željni druženja i zabave, Lavovi će stalno biti u potrazi za dobrim provodom. Uživat ćete u igri zavođenja i dvosmislenim izjavama koje ćete izmjenjivati sa svojom simpatijom. Kao za peh, netko je od vas dvoje, a možda i oboje, zauzet. Izazivanje ljubomore recept je za oluju. Pažljivo rasporedite svoje vrijeme i odredite prioritete ili ćete se naći zatrpani obavezama.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, čini li vam se da je plamen u vašoj vezi počeo tinjati, imat ćete priliku ponovno ga rasplamsati, a ovaj i idući tjedan bit ćete osobito nadahnuti. Nešto intenzivniji društveni život u potpunosti će vam odgovarati. Priželjkujete li bolje radne uvjete ili viši dohodak, izgledi za ostvarenje ciljeva sad su povoljni.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodnim Vagama bit će znatno lakše nego onima u vezi. Šarmom i osobnošću plijenit će pažnju mnogih koji se nađu u njihovom društvu, a popularnost će im goditi. Zauzete Vage morat će se potruditi oko odnosa s partnerom. Želite li izbjeći neugodnosti, nastojite biti taktični u ophođenju. Na novčanom planu neće vam biti lako uskladiti poriv za trošenjem i želju za materijalnom sigurnošću.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni, vrhunsko je razdoblje za pronalazak srodne duše ili za podizanje postojeće veze na viši nivo u vidu zaruka ili braka. Mlađi među vama vladat će plesnim podijem, a oko vas će se okupljati mnogi željni vašeg društva. Ništa vam neće biti teško pa se mogućnosti za povećanje prihoda nalaze bliže no što mislite. Iskoristite priliku za unovčavanje svojih sposobnosti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Anne Hathaway horoskopski je Škorpion, rođena je 12. studenoga 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pred Strijelcima su dani ispunjeni akcijom i sjajnim provodom, ali vaš sveti cilj neće biti zabava, nego ljubavno ostvarenje. Dobro ćete znati što želite i pronaći idealan način da se domognete toga. Prije no što si na pleća natovarite dodatan teret, procijenite gdje su vam granice. Ne posežite za prevelikim zalogajom. Kvar uređaja ili vozila i teškoće u pronalasku majstora koštat će vas novca i živaca.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Želja da unaprijede odnos s voljenom osobom navest će Jarce da skinu ledeni oklop. Ako se udvarate, bit ćete neuobičajeno nježni. Shvaćanje svih, pa i najvećih izazova kao igre pomoći će vam u njihovom svladavanju. Nesvakidašnje zamisli koje vam padaju na um mogle bi se pokazati isplativijima nego što većina misli. Iskušajte sreću i predstavite ih nadređenima.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Zdenka Kovačiček u horoskopu je Jarac, rođena je 16. siječnja 1944. Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX

Pod utjecajem planeta u Škorpionu, Vodenjaci će biti manje raspoloženi za druženje i izlaske. Vaš uobičajeni šarm i duhovite opaske u većini će situacija izostati. Druženje nasamo s voljenim ili s prijateljima iz najužeg kruga djelovat će na vas kao melem. Opušten odnos prema obavezama može biti dvosjekli mač. Uoče li šefovi ili klijenti vašu ležernost, mogli bi vas preventivno kazniti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Svi oni koji Ribe smatraju povodljivima mogli bi se prilično iznenaditi. Željni erotskih uzbuđenja, teško ćete moći odoljeti zovu avanture. Ipak nemojte ići predaleko, pogotovo ako ste u vezi. Tjedan je kao stvoren za rad na timskim projektima. Ne zadovoljava li vas financijska situacija, povucite odlučne poteze kako biste je poboljšali. Iznikne li problem novčane prirode, nećete morati razbijati glavu. Bližnji će vam pomoći da ga riješite.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Rihanna je rođena u znaku Riba, 20. veljače 1988. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / MEGA AGENCY / PROFIMEDIA