NIJE TO OČEKIVALA

Neugodna slučajnost: Lijepa princeza i nepoznata dama u identičnoj haljini na istoj zabavi

30.10.2017 u 13:11

Bionic
Reading

Danska princeza Mary na dodjelu nagrada mladim kreativnim snagama stigla je odjevena u upadljivu šarenu kreaciju za koju je bila sigurna da će ostaviti dobar dojam, no ono što nije očekivala to je da će na istom događanju susresti damu istih modnih afiniteta

Princeza Mary od Danske, supruga danskog prijestolonasljednika, princa Frederika, imala je čast uručiti nagrade mladim danskim dizajnerima na dodjeli The Magasin du Nord Fashion Prize održanoj u Kopenhagenu. Riječ je o manifestaciji koja okuplja talentirane dizajnere koji su osmislili barem jednu, a najviše šest ready-to-wear kolekcija za žene ili muškarce.

Danska princeza za prestižni modni događaj odjenula je osebujnu haljinu zanimljivog printa dizajnerice Britt Sisseck, a iako je svima zapela za oko, razlog zbog kojeg je bila u centru pažnje nije onaj kojemu se nada svaka žena.

Kada se princeza Mary ušetala u prostoriju, prvo što je mogla vidjeti je njezina haljina na drugoj ženi. Organizatorica modne manifestacije Nina Wedell-Wedellsborg, koja je vodila program, nosila je gotovo identičnu kreaciju.

  • +11
Princeza Mary od Danske i Nina Wedell-Wedellsborg Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedina razlika je u tome što je princezina haljina nešto kraća i bez asimetričnog završetka te ima duge rukave, a iako je izgledalo kao da su se princeza i organizatorica dogovorile oko outfita, Nina Wedell-Wedellsborg otkrila je kako je posrijedi puka slučajnost te, očigledno, isti modni ukus.

Neočekivan i pomalo neugodan trenutak vrlo brzo je zanemaren, jer to se može dogoditi svakome, pa čak i princezi, koja je naposljetku obavila najvažniji zadatak večeri zbog kojeg se i našla ondje - uručila pobjednici Learke Andersen nagradu u iznosu od 500.000 danskih kruna.

  • +11
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia