zvijezda zabave

Princeza koja je s modnog trona skinula Kate Middleton osvaja elegancijom

29.08.2017 u 14:01

Bionic
Reading

Najstariji sin danskog princa Joachima proslavio je 18. rođendan glamuroznom proslavom u režiji 77- godišnje bake, danske kraljice Margrethe, na kraljevskoj jahti Danneborg

Na velikoj zabavi priređenoj u čast danskog princa Nikolaia najviše se modno istaknula princeza Mary koja je na kraljevsku jahtu stigla u društvu djece - princa Christiana, Isabelle te blizanaca Vincenta i Josephine.

Strukiranu haljinu u bež boji viđenu na uvijek elegantnoj princezi činilo je mnoštvo detalja poput nabrane tkanine po sredini kreacije, sjajnih vezenih detalja na ovratniku i području struka te ombre efekta na porubu.

Svečano izdanje zaokružila je raskošnim visećim naušnicama i parom sandala koje su dizajnom odgovarale odabiru haljine.

  • +2
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princeza Mary tradicionalno preferira decentne, ali vrlo ženstvene kreacije, što je njezina formula od koje ne odustaje.

Modni kritičari hvale njezin osjećaj za modu, a u mnogim je anketama suvereno s trona zbacila i modnu ikonu Kate Middleton.

Iako je Kate ljubimica među damama s kraljevskih dvora, princeza Mary je čak dva puta osvojila prvo mjesto kao najbolje odjevena prema glasovima čitatelja britanskog magazina Hello. Također, našla se na listi najbolje odjevenih žena prema magazinu Vanity Fairu.