NEVEN CIGANOVIĆ:

'Netko mi je ukrao vibrator u Kostarici'

11.05.2012 u 11:23

Bionic
Reading

Modno osviješten i preplanuo Neven Ciganović uživao je na Fashion weeku, a nama je otkrio je li istina da je u 'Survivor' nosio vibrator

Preplanuli Neven Ciganović u svom šaljivom stilu zabavljao je novinare svojim izjavama na Fashion weeku, pa nismo mogli propustiti pitanje je li točno da je u 'Survivor' nosio neka

seksualna pomagala. 'Točno je da sam na 'Survivor' nosio vibrator, zato što sam znao da će žene raditi nepodopštine pa da ih malo udobrovoljim. Nažalost, nestao je, netko ga je ukrao. Ipak, kako su tamo jedino muškarci bili zadovoljni, bojim se da je netko od njih to maznuo', rekao je Neven.

'Naravno da nemam predrasude, pa zato se i zovu seksualna pomagala jer pomažu. U svakom slučaju nije naodmet, što ako ti se dogodi da zaštekaš, uvijek si možeš pomoć', govori kroz smijeh. Ipak, priznaje kako mu je to gušt samo u paru.

Cigi je revije pratio iz prvog reda, a posebno je stigao zbog Kristine Burje. 'Pratim rad hrvatskih dizajnera i često nosim njihove stvari, posebno van Hrvatske, jer ljudi primijete te stvari', zaključio je Cigi.