MODNI ISKORAK

Neprepoznatljiva je: U ovakvom izdanju Ellu Dvornik niste dosad nikad vidjeli

13.04.2023 u 11:28

  • +10

Ella Dvornik

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Bionic
Reading

Ella Dvornik dobro je poznata po svojoj sklonosti stilskim eksperimentima i modnim iskoracima, a sad je pokazala svoj novi look

Jedna od naših najupješnijih influencerica zaštitno je lice My Global Fashion Awards dodjele nagrada koja se ove godine seli u Savudriju.

Kćer kralja funka koja je ujedno i dobitnica nagrade za influencera godine, zablistala je u kampanji koja najavljuje četvrti po redu MGF Awards u nekoliko zanimljivih modnih kombinacija u prostoru Kempinski Hotel Adriatica.

Ella Dvornik izmijenila je nekoliko ludo hrabrih izdanja od elegantne bijele haljine s crnim rukavicama u kojoj je spremno pozirala poput legendarne Audrey Hepburn pa do otkačenih stajlingu s puno animal uzoraka.

Riječ je o prestižnoj dodjeli nagrada u modnoj i lifestyle industriji koja će se ove godine održati u Kempinski Hotel Adriaticu. Od 29. svibnja do 1. lipnja, osim u dodjeli nagrada, uzvanici će uživati u fashion showu, panelima, školi golfa, gastro i wine radionicama te svim ljepotama bisera koji se smjestio na zapadu Istre.

My Global Fashion Awards prošlogodišnjom dodjelom u Splitu koja je privukla više od 300 sudionika, visoko je podignuo ljestvicu, međutim za 2023. priprema nova iznenađenja i vrhunski program koji će nesumnjivo nadmašiti izdanje iz 2022. Trodnevna manifestacija okupit će poznata imena iz cijele regije koja će prošetati najpoznatijim red carpetom na Jadranu, a nagrade će dodijeliti stručni žiri iz četiri države, kojeg čine Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin.

Priznanja će dobiti i Senidah, za regionalnu zvijezdu, Dušan Petrović za fotografa godine, Tijana Dapčević za modnu ikonu, Loredana Bahorić za životno djelo, a preostala pobjednička imena saznat ćemo na svečanoj dodjeli nagrada MGF Awards.