wow efekt

Nemoguće je odlučiti koja bolje izgleda: Zendaya i Gigi u haljinama koje izazivaju oduševljenje

02.04.2023 u 14:34

  • +15

Zendaya i Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Varinder Chawla / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Gigi Hadid i Zendaya izgledale su jednostavno zapanjujuće na otvorenju Nita Mukesh Ambani Cultural Centrea u Mumbaiju. Pokazale su glamurozne stajlinge inspirirane indijskom tradicionalnom odjećom, a rezultat je bio sjajan

Slavni supermodel, 27-godišnja Gigi Hadid, pobrinula se da privuče sve poglede u zlatom kompletu, dok je 26-godišnja glumačka zvijezda Zendaya izgledala jednako elegantno u haljini koja je podsjećala na zvjezdano nebo.

Gigi je privlačila pozornost u ekstravagantnom zlatnom sariju, načinjenog od svjetlucavog gornjeg dijela ukrašenog perlama i tkane svilene tkanine ukrašene šljokicama i složenim šavovima. Stajling je zaokružila zlatnim salonkama te izgled upotpunila nizom narukvica i debelih zlatnih naušnica.

Na crvenom tepihu joj je pridružila Zendaya koja je pokazala svoju nevjerojatnu figuru u mornarsko plavoj kombinaciji s jednim golim ramenom. Njezina glamurozna haljina bila je načinjena od plavog topa prekrivenog efektnimzlatnim pticama s perlicama i dramatičnim prozirnim šlepom te suknjom sa šarenim cvjetnim motivima oko ruba. Odvažan stajling upotpunila je svjetlucavim srebrnim narukvicama i srebrnim naušnicama.

Dvije slavne ljepotice svojim pojavama izazvale su oduševljenje, a mnogi se jednostavno nisu mogli odlučiti koja bolje izgleda u dojmljivom spoju tradicije i glamura.