3d stajling

Ovo se ne viđa često: Emily Ratajkowski umjesto košulje nosila je divovski cvijet koji je malo toga sakrio

05.03.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i glumica Emily Ratajkowski pojavila se na pariškom tjednu mode u 3D stajlingu s divovskim cvijetom umjesto majice ili košulje koji je većinu njenog gornjeg dijela ostavio potpuno golim

Emily Ratajkowski, slavna manekenka i glumica, plijeni pozornost gdje god se pojavi, a ovoga puta je otišla korak dalje i odjenula komad kakav se uistinu rijetko viđa. Naime, umjesto majice ili košulje, za gornji dio svog outfita birala je - divovski cvijet!

Prelijepa 31-godišnjakinja 'procvjetala' je na Loeweovoj reviji na pariškom tjednu mode u kojem je malo toga ostalo sakriveno.

Kreacija u obliku cvijeta ostavila je poptuno golima njena cijela leđa, struk, ruke i ramena, a zbog 3D dizajna bio je pravi izazov ne pokazati i više od toga. Cvijet je nosila na vrlo casual način, uz široke crne hlače i otvorene cipele, a sve je zaokružila nježno stilizirana visoka punđa.

Zanimljivo, sličan stajling nosila je i popularna glumica Zendaya koja je bijeli cvijet nosila prošlog rujna, a Kendall Jenner pojavila se s istovjetnim motivom cvijeta na Loeweovoj reviji proteklog siječnja, no u nešto suptilnijoj varijanti oko vrata.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim ovim outfitom, Ratajkowski je nedavno sve iznenadila svojom novom frizurom jer je prepoznatljivu dugu smeđu kosu oblikovala u kratki bob sa stiliziranim uvojcima i šarmantnim šiškama.