animal print

Za mnoge ovo bi bila modna katastrofa, ali ne i za Zendayu koja, ponovno, izgleda nevjerojatno dobro

06.03.2023 u 21:55

  • +4

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / KCS PRESSE / BERZANE NASSER/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zendaya je privukla pozornost na Louis Vuitton reviji u Muzeju d'Orsay tijekom pariškog tjedna mode, i to zahvaljujući stajlingu koji je rezerviran samo za one najhrabrije

Slavna 26-godišnja glumica pokazala je svoju dojmljivu, viku figuru u kombinaciji s odvažnim animal printom koji je krasio kratku minicu, sako i čizme. Da, životinjski uzorak je vječan i prolazi na baš svakom odjevnom komadu, čak i čizmama. Samo je ključno znati ga, hrabro, kombinirati.

Prije nego li je sjela u prvi red do modne piste na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu 2023./2024. luksuzne modne kuće Louis Vuitton, Zendaya je samouvjereno pozirala pred objektivima.

Zavodljiv i vrlo chic stajling upotpunila je i jednostavni, a opet vrlo upečatljivim detaljima – crnim remenom i malom torbicom i prepoznatljivog Louis Vuitton monograma.

Bez puno razmišljanja mnogi su se složili kako Zendaya izgleda sjajno, a glumica je dokazala kako se itekako vješto snalazi u različitim modnim formama. Blistala je u bajkovitoj i raskošnoj haljini s trodimenzionalnim detaljem cvijeća, za koju se pobrinula modna kuća Valentino, a njezina dva arhivska looka na crvenom tepihu 55. dodjele nagrada NAACP Image u Los Angelesu podigli su popriličnu prašinu među modnim entuzijastima.

  • +11
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: EARL GIBSON III / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS /MARK VON HOLDEN FOR SAG AWARDS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA

Nema sumnje, zvijezda ‘Euforije’ apsolutna je profesionalka kada je riječ o dominiranju crvenim tepihom i gala događanjima, a bilo da se radi o raskošnoj haljini ili odvažnom kompletu, njezini modni izbori su pun pogodak.

  • +9
Louis Vuitton jesen/zima 2023./2024. Izvor: Profimedia / Autor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia