LJUBAV JAČA OD SVEGA

Nemeš izazvao incident autom da bi zaštitio Marijanu?

20.10.2011 u 07:30

Bionic
Reading

Prije tjedan dana Nemeš je prilično burno reagirao na medijske napise u srbijanskom časopisu Puls, a cijeli je incident, kako piše 24 sata, izazvao samo da bi zaštitio Marijanu i svoju majku

Isprovociran pisanjem neistina, kako je sam rekao, u srbijanskom časopisu Puls, Nikola Nemešević je prošlog tjedna jasno dao do znanja uredništvu što misli o tome uletjevši automobilom u sam ulaz redakcije

'Bio sam isprovociran konstantnim iznošenjem laži i neistina o meni te potpunim odsustvom novinarske etike', rekao je tada za srbijanske medije.

Prema pisanju 24sata, Aleksandar Đuričić, urednik časopisa Puls, pretpostavlja da je Nemeša razbjesnilo to što su pisali da je Marijana Čvrljak u Beogradu unajmila stan blizu njega, a on to nije rekao majci.

'Prema njima se ponaša zaštitnički, ali inače nije takav. On psuje samo dok vozi', rekao je prijatelj za naš dnevni list, dodavši kako je poludio jer je njegova majka u novinama pročitala da je Marijana sve češće u Beogradu.

'Zbog ljubavi Nemeš je pokvario odnos s majkom jer se ona protivi toj vezi. Cijela ta situacija jako ga uzrujava', dodali su bliski prijatelji.