Estrada LJUTITI NEMEŠ NAKON INCIDENTA:

Provociraju me i pišu laži o meni

Nakon što je isprovociran tekstom u kojemu se ni ne spominje njegovo ime i izazvao bizaran incident u Beogradu uletjevši automobilom u sam ulaz redakcije Blic Pulsa, Nikola Nemešović Nemeš izjavio je kako je bio isprovociran pisanjem neistina

'Bio sam isprovociran konstantnim iznošenjem laži i neistina o meni te potpunim odsustvom novinarske etike', rekao je ljutiti bivši stanar Big Brother kuće, Nikola Nemešović Nemeš za srpski portal Vesti online.

Naime, tekst koji ni ne spominje njegovo ime naljutio je Nemeša, ali i njegova susjeda, koji je prvo ljutito nazvao redakciju, potom i stigao u nju te automobil uparkirao u sam ulaz redakcije Blic Pulsa.

No Nemeš tvrdi kako policija nije dolazila na samo mjesto događaja, jer za to nije bilo potrebe te da je osiguranje koje ga je smirivalo bilo izuzetno ljubazno. 'Nije bilo ni potrebe za dolaskom policije. Ne zanima me što će ubuduće o meni pisati. Shvatio sam da me u novinama ne zanima ništa osim TV programa i sporta. I ništa ne uzimam zdravo za gotovo', rekao je Nemeš za Vesti online.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više