HIT LJETA

Nema tko ih nije nabavio: Ovi okviri popularnog brenda naočala zaludili su naše poznate dame

09.07.2020 u 20:51

Bionic
Reading

Već prošle godine zlatni okviri popularnih Ray-Banica u okruglim modelima polako su se počeli pojavljivati kao neizostavni modni detalj brojnih trendseterica. Ove naočale retro varijante sada su zaludile sve domaće poznate dame koje ih ovoga ljeta ne skidaju s lica

Popularne Ray-Ban avijatičarke nesumnjivo su dobile svoju konkurenciju u novom ruhu retro zlatnih okruglih okvira. Baš kako su nekad brojni poznati ludjeli za avijatičarskim modelima, tako sada gotovo da nema poznate dame koja ne nosi chic sunčane naočale.

Osim poznatih domaćih modnih blogerica Lidije Lešić, Pamele Smoljanić, Jelene Marinović i Isabelle Rakonić, identične okvire posljednjih tjedana viđamo na još mnogo drugih javnosti poznatih dama.

Među njima je voditeljica Jelena Lešić koja pak preferira metalik okvire istih naočala. Tu je i pjevačica Jelena Rozga koja ih redovito kombinira u svoj stil krojen po posljednjim trendovima.

Ovim zahvalnim okvirima koji se lako uklapaju u zimsku i ljetnu garderobu nije odoljela ni Marijana Batinić, a potom ni Viktorija Rađa koja je ustvrdila: 'Nek mi netko objasni koje su naočale ove godine in', objavivši fotku s dvije kolegice koje nose identične sunčane okvire kao i ona.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😎😘😘

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Supruge naših poznatih nekadašnjih dinamovaca, Marta Fernandez i Matea Ibanez također su opčinjene ovim trendi modnim detaljem.

A onda se i kraljica naše estrade Severina pohvalila da u svojoj bogatoj kolekciji sunčanih naočala krije i ove popularne ljepotice.