HIT MODNI DODATAK

Nekad su je nosile naše bake, a sad je obožavaju trendseterice

19.01.2016 u 11:06

Bionic
Reading

Topla krznena stola ovih bi nam dana dobro došla jer se temperatura spustila ispod nule, a hladnoća grize za obraze

Krznena stola nekada je bila pojam toplog i glamuroznog dodatka, a iako ga tada dame nisu nosile uz velike sunčane naočale, ovaj modni dodatak ovih se dana nosi na različite stylinge

Trendseterica i modna stilistica Olivia Palermo prije nekoliko je mjeseci odabrala krznenu stolu uz casual stil za šetnju gradom, a nastavila ju je nositi i na haljine ili crveni tepih te najavila njen povratak. Stoga ne čudi da su se i ostale slavne ljepotice vrlo brzo dosjetile kako hladnije dane utopliti nečim šik, a svaka u svom stilu.

Rihanna je tako toplu roza stolu kombinirala uz odijelo u istoj boji, a Beyonce dodala još malo glamura uz izazovnu haljinu duboka dekoltea.

No jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, Kate Moss pokazala je, poput Olivije Palermo, da stola ne mora biti nužno rezervirana za crveni tepih pa je za večeru s fotografom Mariom Testinom odjenula trendi gležnjače, kombinezon i nabacila meki krzneni dodatak.

U svakom slučaju, povratak stole dat će nam dnevnu dozu glamura i topline u ovim hladnim danima jer odlično izgleda prebačena preko jakne i kaputa, pa i uz traperice i čizme.