CARMEN GIMENO

Ne znate što odjenuti za odlazak na posao? Omiljena pedeset plus influencerica ima genijalnu kombinaciju

08.09.2021 u 15:30

Bionic
Reading

Stil jedne od najomiljenijih pedeset plus influencerica Carmen Gimeno nepresušna je modna inspiracija, a ova domišljata Španjolka i sa skromnim budžetom kreira ludo dobre stajlinge

Ime Carmen Gimeno itekako je dobro poznato svim zaljubljenicama u modu bez obzira na dob.

Sjedokosa fashionistica s nevjerojatnim osjećajem za modu, ima rastuću vojsku fanova što nas nimalo ne čudi jer svoje stajlinge gradi s odjećom svima pristupačnih brendova poput H&M-a, Zare, Bershke ili Manga, a uvijek uspijeva izgledati očaravajuće.

Kreativna Carmen po tko zna koji put po redu pokazala je kako se odlične modne kombinacije mogu osmisliti i uz pomoć svima dostupnih komada s potpisom cjenovno pristupačnih brendova.

  • +26
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako ste mislili kako traperice nisu prikladne za dame zrelije dobi za poslovne prigode, u krivu ste jer je španjolska plus age modna ikona bez greške spojila trendi traperice širih nogavica s potpisom H&M-a s ružičastim sakoom iz Zare savršenim za prijelazno razdoblje i kožnim balerinkama.

Za taj je outfit dobila redom samo pohvale: 'Divna', 'Predobre traperice', 'Sve mi se sviđa', 'Jako lijepo'.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu pak ispričala da se nije nikad nadala uspjehu na društvenim mrežama.

'Počela sam objavljivati na Instagramu iz čiste zabave. Iznenadila sam se koliko me je ljudi počelo pratiti i zahvalna sam na tome. Mislim da je ključni trenutak bio i kad sam odlučila prestati bojati sijedu kosu što se jako svidjelo mnogima. Bio je to oslobađajući trenutak za mnoge druge žene. Potaknula sam ih i ohrabrila', kaže Carmen dodajući kako moda nema dob te da se svatko može odijevati kako mu se sviđa bez obzira koliko ima godina.