DIOROVA DJEVOJKA

Senzacionalna modna izdanja: Lijepa Beatrice Borromeo ovim je stajlinzima opravdala titulu najbolje odjevene pripadnice kraljevske obitelji

08.09.2021 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon što ju je prestižni magazin Tatler imenovao 'pripadnicom europske kraljevske obitelji s najviše stila', supruga sina monegaške princeze Caroline svoju titulu opravdala je na bečkom eventu godine

Protekloga vikenda jednom od najbolje odjevenih uzvanica na vjenčanju lihtenštajnske princeze Marie Anunciate nesumnjivo je postala slavna Talijanka Beatrice Borromeo.

Supruga monegaškoga princa svojim modnim odabirima plijenila je posebnu pozornost, kako u dnevnim tako i u večernjim satima svadbenog slavlja, a pritom je ponovno potvrdila titulu najbolje odjevene dame s kraljevskog dvora, koju joj je nedavno dodijelio prestižni magazin Tatler.

Talijanskoj aristokratkinji nisu nimalo strane kreacije vodećih dizajnerskih brendova, a za kraljevsko vjenčanje lihtenšajnske princeze odlučila se za komade s potpisom francuske kuće Dior.

Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezino dnevno svadbeno izdanje činila je efektna, vezena haljina sa šišmiš rukavima, predstavljena u sklopu Diorove prošlogodišnje ready-to-wear kolekcije za sezonu proljeće/ljeto.

Večernji sati, s druge strane, bili su rezervirani za raskošnu haljinu od crvenog tila i zavodljivih proreza na području struka, a svoju premijeru doživjela je u sklopu aktualne kolekcije francuske kuće.