nezaboravni outfiti

Ne znate što nositi po vrućinama? Evo kako kreirati prozračne ljetne stajlinge

03.08.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Pri kreiranju ljetnih kombinacija, naglasak najčešće stavljamo na udobnost i prozračnost koje će nam pružiti osjećaj ugode i po najvećim vrućinama. No, kreiranje lepršavog stajlinga koji je oličenje dobrog modnog ukusa može biti velik izazov. Srećom, tu su popularni komadi sa Zalanda koji donose pregršt inspiracije za sve prigode!

Kako biste si olakšali stiliziranje nezaboravnih ljetnih kombinacija, krenite od odabira bazičnih komada koje ćete moći nositi na poslu, u svakodnevici te prilikom večernjih izlazaka.

Kreiranje ovakve capsule garderobe uštedjet će vam veliku količinu vremena jer ćete na dohvat ruke uvijek imati trendi komade koji su nosivi i svestrani te garantirano nepogrešiv odabir i po najvećim vrućinama.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Svakodnevne kombinacije

Kada je riječ o svakodnevnim kombinacijama, fokus definitivno vrijedi staviti na nosivost i osjećaj ugode. Zalando donosi upravo takve komade, počevši s 'crocsicama' koje su oličenje udobnosti. Uz to, daleko su od 'ružne obuće' kakvom su ih ranije proglašavali jer posljednjih godinama uživaju ogromnu popularnost te ponosno nose status ikonskog komada.

Naravno, ljetnu garderobu teško je zamisliti bez prozračnih haljina, a u ponudi jedne od najpopularnijih online trgovina pronaći ćete preršt trendi modela koji ćete poželjeti nositi od jutra do sutra!

Ove sezone među najpopularnijim komadima nalaze se pletene haljine jer svojim propusnim materijalom olakšavaju život po najvišim temperaturama te izgledaju, mora se priznati, nedoljivo chic! Upravo jednu takvu donosi Mango, koji ima trendovski maksi model s resicama kao efektnim završetkom.

Svakodnevne kombinacije Izvor: Promo fotografije / Autor: Zalando promo

Za sve one koje u ljetnu garderobu vole uvrstiti i kratke hlačice, Bershka donosi iskidani traper s mladenačkim uzorkom šarenih 'mrlja' koji je izvrsna alternativa haljinama i suknjama.

Kada govorimo o ležernim kombinacijama, nikako ne smijemo smetnuti s uma modne dodatke koji nerijetko definiraju notu stajlinga. Primjerice, ako želite kreirati 'kulersku' kombinaciju, sve što je potrebno jest obogatiti je traper bucketom kakav donosi Tommy Jeans ili torbicu u zaigranom Barbiecore stilu u obliku srca, dok će za stajlinge s primjetnom notom elegancije biti dovoljne chic zlatne naušnice.

Poslovni stajling - balans opuštenosti i profinjenosti

Pri kreiranju poslovnih ljetnih outfita, najveći izazov je postizanje balansa između opuštenosti i ugode te profinjenosti koja je u skladu s okruženjem.

Zalando donosi rješenje ovog problema uz nekoliko komada koje ćete lako rotirati i kombinirati s ostatkom garderobe sve do kraja sezone!

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Primjerice, ako želite elegantnu haljinu koja je otvorena na profinjen način, dobra investicija mogla bi biti haljina brenda NA-KD s trendi prorezom ispod prsa te otvorenih leđa s vezanjem na šarmantnu mašnu. Ako vas brine je li ovo dovoljno otmjeno za poslovni stajling, ne brinite, jer detalj dugačkih rukava rješava upravo taj problem!

Kao sa sofisticiranim haljinama, pogriješiti ne možete niti odabirom suknje, posebno ako je od finog materijala, kao što je koža, tvid ili traper. Ako želite kreirati nezaboravne stajlinge, birajte komad poput upečatljivog modela kožne midi suknje u efektnoj tirkiznoj nijansi s potpisom brenda 2nd Day.

Za ponešto ležerniji poslovni look birajte trendi cropane majice koje će izvrsno pristajati na hlače i suknje visokog struka, a obogaćene profinjenim cipelama i zlatnim nakitom, činit će savršen spoj elegancije i ljetne opuštenosti...

Poslovni stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Zalando promo

Nezaboravne kombinacije za večernji izlazak

Postoji li išta bezbrižnije od ljetnih večernjih izlazaka? Uživanje u ovakvim prigodama još je veće kada pri ruci imate osnovne komade koji su u skladu s ljetnom vibrom te garanitraju privlačenje pogleda gdjegod se nalazili.

Komadi s prijelazima boja iz palete zalaska sunca ili nježnih pastelnih tonova, ružičaste mini haljine koje prate iznimno popularan Barbiecore trend ili asimetrično otvoreni komadi intrigantnih printovima apsolutno su nepogrešiv odabir!

Kombinacije za večernji izlazak Izvor: Promo fotografije / Autor: Zalando promo

Nepogrešivi outfiti za muškarce

Kada govorimo o muškoj modi, ove sezone naglasak je na klasičnim komadima koji su svestrani i nosivi od jutra do mraka. Kombiniranje polo majice na kratke hlače ili bazičnog t-shirta s hlačama u neutralnoj boji garancija su uspješnog stajlinga koji se nosi iznova i iznova.

Ipak, ako želite otići korak dalje i osmisliti elegantniji stajling, tu su sofisticirane košulje s mladenačkim uzorcima i dizajnom koje osvajaju udobnošću i jednostavnim, a toliko efektnim stilom.

Nepogrešivi outfiti za muškarce Izvor: Promo fotografije / Autor: Zalando promo

U kreiranju sadržaja rubrike Lifestyle izdvajamo proizvode koje smatramo kvalitetnima i koje i sami radi koristimo. Proizvode navedene u ovom članku sponzorirao je Zalando.