SEZONSKI POGODAK

Izgleda puno skuplje nego što jest: Ova divna haljina opčinila je modne ovisnice

11.07.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Španjolski high street brend Massimo Dutti u aktualnoj sezoni također se može pohvaliti viralnim komadom na modnoj sceni. Njegova dvobojna haljina uspjela je opčiniti fashionistice s Instagrama, a jasno je i zašto

Iz sezone u sezonu, poznati brend iz grupacije Inditex oduševljava ljubiteljice mode komadima koji najbolje opisuju popularnu estetiku tihog luksuza, a jedan takav je i ova haljina slip kroja kakva je skupila impresivnu vojsku obožavateljica.

Po cijeni do 100 eura, ova haljina izgleda kao da je djelo nekog razvikanog dizajnerskog brenda stoga ne čudi njezina velika popularnost među modnim influencericama s Instagrama.

Haljina s potpisom Massimo Dutti Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Efektan izgled može zahvaliti i detalju asimetričnog poruba koji minimalističkom dizajnu daruje uzbudljiv štih. Prozračan kroj u kombinaciji s tankim naramenicama čini da ova haljina izgleda posebno chic i luksuzno.

Iako je riječ o haljini s potpisom high street brenda iz Španjolske izgledom podsjeća na modele kakve nudi omiljeni skandinavski brend Tôteme, poznat po uzbudljivim komadima minimalističkog dizajna.  

Isto tako, ova haljina posjeduje vibru francuskog brenda Louis Vuitton, koji se sa ženskom linijom sve više fokusira na komade bezvremenskog izgleda, što je u aktualnoj kolekciji između ostalog demonstrirao poigravanjem s crnom i bijelom bojom.

  • +34
Louis Vuitton SS23 Izvor: Profimedia / Autor: PIXELFORMULA / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Za sve koji ovu haljina jedva čekaju staviti u svoja digitalna kolica, stižu dobre i loše vijesti. O popularnosti koju uživa u svijetu modnih ovisnica dovoljno govori podatak da je danas rasprodana u svim konfenkcijskim veličinama, no dobra vijest je ta da se možete upisati na listu čekanja i prvom prilikom dobiti obavijest e-porukom kada ponovno bude dostupna u prodaji.

Hit haljina Massima Duttija u stajlinzima modnih influencerica s Instagrama